Бирмата довърши Преслава

Това беше финалният удар
0

Това беше финалният удар

Милионерският наследник Георги Станоев-Бирмата нанесе финален удар върху Преслава.

Приятелки на певицата коментират, че този път Бирмата направо я е съсипал.
Във фолк средите се носи мълвата, че Преслава е пред фалит.
Колкото и невероятно да звучи не е изключено това да е истина, предвид твърдението, че Жоро Станоев я е завлякъл с доста сериозна сума.

Бирмата
Това беше финалният удар

Фолк фурията стигнала до това незавидно положение заради щедростта и глупостта си. Близки до Преслава разкриват, че тя винаги е помагала финансово на мъжете, с които е била и Жоро Станоев не прави изключение. Според запознати, тя е дала на Бирмата сумата от четиристотин хиляди лева.

Според клюката, която се носи, певицата е дала тези пари на бившия си вече приятел, за да ги завърти в успешен бизнес. Плановете на двамата били грандиозни и тези пари трябвало да се увеличат неколкократно. За съжаление обаче нищо не потръгнало, както било по план. Така Преслава освен, че се раздели с милионерския наследник, останала и без тези пари.

Запознати разказват, че милионерският наследник взел тези пари от певицата с идеята да отвори няколко бутика, но това така и не се случило. Приятелите й я убеждавали да не вярва толкова сляпо и да не си хвърля парите на вятъра, но тя била убедена, че тази инвестиция ще е печеливша.
По онова време изпълнителката била влюбена до уши в Бирмата и му вярвала безрезервно.

Твърди се, че Бирмата не е единственият, който е завлякъл Преслава със солидна сума. Според мълвата, тя дала „скромната сума” от над сто хиляди лева и на друг свой любим – Цуни.
Той споделил, че парите му трябват, за да завърти успешен бизнес, което обаче така и не се случило.
Всички пари отишли по клубове, скъпи дрешки и бижута. Освен спонсорството, Преслава неведнъж го водила по скъпи почивки, за които плащала само тя.

Приятелите на певицата са сериозно притеснени, че ако продължава да финансира идеите на гаджетата си, в скоро време ще удари фалита, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.