Гала се сдуха тотално

Това вече се е превърнало във фикс идея
0

Това вече се е превърнало във фикс идея

Тв водещата Гала се сдуха тотално.

Близки приятелки разкриват, че от известно време насам Гала е обсебена от една-единствена тема и няма да се успокои, докато не я превърне в реалност.

Макар до преди известно време тв водещата да беше изгубила надежда, че може да стане отново майка и да дари Стефан с рожба, сега тази мисъл отново е влязла в главата й и се е превърнала във фикс идея.

Гала
Това вече се е превърнало във фикс идея

Тя е категорична, че щом Юлияна Дончева роди на 49, а Елена Йончева е на път да се сдобие с първата си рожба на 51 години, то и за нея не е късно да роди още едно дете.

Гала обожава децата и се размеква при вида на всяко бебе, с което се разминат на пътя.
Тв водещата обаче вече не е толкова сигурна, че иска да стане майка след множеството проблеми, които се появиха между нея и Стефан.

За сметка на това пък сега е фокусирала погледа си върху дъщеря й Мари. Тя е надеждата й тази толкова съкровена мечта да се превърне в реалност. От известно време насам Мари има сериозен приятел, който Гала одобрява. Тя ги намира за много хубава двойка, а според нея момчето е много мило и добро и напълно подхожда за дъщеря й.
В този ред на мисли Гала вече е нетърпелива да дундурка внуче.

Очевидно пропуска факта, че Мари е едва на 19 години и според мнението на много от приятелките на Гала, все още е твърде малка за такава сериозна крачка.
Въпреки всичко тв водещата се надява младата двойка да не се раздели, а отношенията помежду им да се задълбочат.

Съвсем скоро Гала ще стане на 49 години и е време да вземе решение иска или не иска още едно бебе, защото съвсем скоро ще изпусне последния влак, пише Блиц като цитира HotArena.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.