Ани Цолова истеряса в ефир

Тв водещата излезе извън контрол
1

Тв водещата излезе извън контрол

Екранната половинка на Виктор Николаев – Ани Цолова, истеряса в ефир.

След тази случка зрителите на Нова тв са категорични, че тв водещата определено има нужда от спешна почивка или дори помощ от специалист.
Ани Цолова се изцепи съвсем изненадващо за зрителите, изпадайки в неистов смях.

Първоначално зрителите останаха втрещени от неадекватната й реакция, а след това и от темата.
По стечение на обстоятелствата излезе така, че все едно Ани Цолова се присмива на българската ученичка, която успя да впечатли гениалния Стивън Хокинг и спечели вечеря с него.

Ани Цолова
Тв водещата излезе извън контрол

Очевидно няколко секунди след изцепката Ани Цолова е осъзнала как е изглеждала в очите на зрителите и си е дала сметка, че са си помислили, че се присмива на девойката и веднага побърза да даде обяснение за случилото се.
Тя побърза да се оправдае, че виновникът за неистовия смях е колегата й Виктор Николаев, но така и не обясни по-подробно.

Ани Цолова си призна съвсем чистосърдечно, че е изпуснала контрола над нещата, след което се извини на зрителите, подчертавайки дебело, че неистовият й смях не е свързан по никакъв начин с репортажа за девойката, спечелила вечеря със Стивън Хокинг.

Тв водещата на сутрешния блок на медията така и не пожела да разкрие какво толкова е направил Виктор Николаев, че да се стигне до тази нелепа ситуация, пише pik.bg.

Дали пък неразбирателствата помежду им не са започнали да се изглаждат? Припомняме, че само преди броени дни Ани Цолова остави зрителите безмълвни заради друга своя изцепка.
Тя се закани, че ще набие Виктор Николаев и всичко това се разигра пред очите на зрителите, които тогава не намериха думи да изразят възмущението си.

За никого не е тайна, че двамата отдавна водят война за надмощие, но очевидно тя е започнала да преминава всички граници.
След тези две случки, които се разиграха за кратък период от време зрителите вече се питат каква ли ще е следващата изцепка и докога ще ги търпят.

1 коментар
  1. гого казва

    Дебелото женище анка цолова,е пропито със злоба и омраза отвратително същество.То не трябва да бъде показвано на екрана,камо ли да бъде говорителка….

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.