Калин Терзийски се обясни в любов на Елен Колев: Тя е прекрасна!

Калин Терзийски се обясни в любов на Елен Колев: Тя е прекрасна!
5 (100%) 3 votes

Калин Терзийски потвърди, че има връзка с Елен Колева

Калин Терзийски се обясни публично в любов на актрисата

Калин Терзийски се обясни с любов на Елен Колева. Писателят сам сложи край на спекулациите дали има или няма връзка с актрисата като публично й засвидетелства чувствата си. „Тя е прекрасна, живея с нея, това е“, написа Терзийски в профила си във Фейсбук.

Калин Терзийски призна, че е с Елен Колева

Калин Терзийски призна, че е с Елен Колева

Очевидно иска писателят държи да покаже на всички, че е влюбен в шавливата Елен, заради която се раздели с жената, която в продължение на 15 години споделяше живота му – Ивана Генова. Именно тя беше тази, която разкри връзката на прелюбодейците.

При това отново публично, с пост в профила си в социалната мрежа. Първоначално актрисата категорично отрече да има интимни отношения с доста по-възрастния от нея обвързан мъж. Като заяви, че от дни не го е чувала и не знае какво се случва с него, предават от vsekiden.com.

В същото време Терзийски обясняваше, че много обича Колева, но обича и жена си Ивана. В крайна сметка обаче се оказа, че писателят действително крие афера с палавата Елен.

А за нея това далеч не е първия по-възрастен мъж, чиято връзка разбива. Преди години именно тя се оказа в основата на развода на майонезения бос Александър Найденов с жена му. В последствие двамата се разделяха на няколко пъти и то все със скандали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар