Цеци Красимирова се похвали с новия си бизнес

Цеци Красимирова върти бизнес с марихуана. Смуглата красавица се похвали за новото си начинание. Тя се занимава с продажбата на специална тор, върху която се отглежда марихуана. Дейността й е напълно законна, тъй като тя я осъществява в Испания. Красавицата живее там от години и няма намерение да се върне в България. Още повече, че бизнесът й върви добре.

Органичната тор, която продава Цеци Красимирова е предназначена за отглеждане на марихуана, която лекува рак, левкемия и още много заболявания. Бизнесът в нея е абсолютно легален, тъй като отглеждането на този вид опиат е разрешено от здравното министерство.

Смуглата красавица не крие, че за нея представлява интерес всичко, свързано с отглеждането на самото растение. В новия си бизнес тя е очарована и от възможностите, които й предлага той, а именно контакт с най-различни хора. Моделката коментира, че благодарение на новата си работа е научила много нови неща, тъй като ежедневно контактува с хора с интереси, различни от мода.

Паралелно с новия си бизнес тя не се е отказала от моделството. За няколко седмици тя е заснела два календара. Зеленооката красавица не крие, че модата е в кръвта й и ще снима, докато това е възможно. От малка тя се изявява като модел, майка й също е била манекенка.

[caption id="attachment_470566" align="alignright" width="300"]Цеци Красимирова Цеци Красимирова няма намерение да прибере за постоянно в България[/caption]

Цеци Красимирова отдавна живее в Барселона заедно с щерка си Джудит. Наследницата на моделката вече е тръгнала по стъпките й и мечтае за кариера като тази на своята майка. Зеленооката красавица чести се шегува, че живее втори живот. Тя едва не загуби живота си при покушението срещу Косьо Самоковеца. През 2003 година босът беше прострелян в Амстердам, докато се разхождаше с моделката. Един от куршуми прониза Цеци Красимирова в главата.

<p style="text-align: left;">