Радина Кърджилова рискува живота на наследника си

0

Деян Донков е силно притеснен за Радина Кърджилова и за бъдещото им дете

Бременната Радина Кърджилова подлага на риск живота на нероденото си дете. Откакто разбра, че очаква дете, актрисата успя да промени навиците си. В името на детето си тя се отказа от цигарите и алкохола, но и от манията си да бъде слаба.

Радина Кърджилова никога не е била дебела. В началото на кариерата си като актриса тя беше лекичко закръглена. Но откакто започна връзка с Деян Донков се вманиачи и започна да гладува. С много усилия тя успя да смъкне цели десет килограма и с още повече усилия да запази критичните 45 килограма, до които стигна.

Актрисата изпада в ужас, че покрай бременността ще напълнее. Въпреки, че е бременна тя продължава с тежките диети. Набляга предимно на плодовете и зеленчуците, като е изключила напълно от менюто си въглехидратните храни – хляб, картофи и ориз.

Близките й са много притеснени за нея и за детето, което носи в утробата си. Деян Донков постоянно й повтаря, че трябва да се храни, за да роди здраво дете. Актьорът е коренно променен, откакто е научил, че ще става баща.

Радина Кърджилова
Радина Кърджилова се подлага на тежки диети

Преди тази бременност, Радина Кърджилова преживя един спонтанен аборт. Това се случи в бурния период от връзката й с Деян Донков, когато той често й посягаше. Именно поредният екшън между тях стана причината за аборта.

Въпреки, че актрисата отдавна копнее да стане майка, бременността не й се отразява добре. Тя е изпаднала в депресия от страх, че няма да се справи с грижите за сина си. Веднага след раждането тя ще го повери на своите родители. Радина Кърджилова планира веднага да се върне на работа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.