Шокиращ обрат: Мария даде на заден за второ дете, Гущеров потресен! (още подробности)

Мария не може да спи сега, а камо ли с второ дете. Певицата здраво се разколеба
0

Мария все повече се замисляла и се разколебавала да има второ дете!

Християн Гущеров е в тотален шок и не знае какво се случва в живота му, след като съпругата му Мария даде на заден за плановете им да си направят общо дете. Обратът е пълен, при това станал съвсем скоро.

Причината за все по-голямото колебание на Мария е фактът, че тя страдала от сериозни проблеми със съня. Миньончето на фолка споделя, че спи вече едва по три часа на нощ, което я измъчва, разкриха източници от обкръжението й.

Мария
Мария не може да спи сега, а камо ли с второ дете. Певицата здраво се разколеба

Кошмарът с безсънието започнал още от раждането на Марая, но тогава Мария се надявала, че щом малката порасне, всичко ще си дойде по местата. Това обаче не станало, а сънят на певицата драстично и сигурно се топял.

„Мария се тревожи постоянно за Марая. Детето е чудесно и за щастие не й дава поводи, но тя сама си ги измисля. Притеснява се дали ще се разболее, дали ще си развали успеха в училище, с какви деца ще се събира да играе, дали някой няма да я обиди и прочие, и прочие неща, които я влудяват. А към днешна дата умира от страх, че ако има второ дете, положението ще стане страшно“, разкриват източниците.

Мария дълго време се бояла да сподели тези си притеснения с Християн Гущеров, но той най-сетне разбрал. И това го сломило, защото решил, че Мария е била готова да забременее единствено заради неговото желание, а не заради самата себе си.

Като добавим и факта, че певицата едва ли ще успее да зачене по естествен път, а ще се наложи ин витро и допълнителен стрес, това наистина накланя везните в полза на трезвата мисъл и оправдава нерешителността на Мария.

Друг е въпросът дали Гущеров би останал с нея въпреки всичко и дали в краен случай няма да приеме единствено Марая за своя наследница.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.