Разочарование! Без красивата Гюлсерен в „Твоят мой живот“

0

Зрителите са категорични, че интересът към сериала ще спадне

Зрителите на Би Ти Ви, които следят сериала „Твоят мой живот” ще бъдат разочаровани, тъй като не след дълго няма да могат да гледат любимата си Гюлсерен.

Причината за това е, че чаровната актриса Нургюл Йешилчай, която се превъплъти в ролята на Гюлсерен няма да участва повече във филма. Нейното място ще бъде заето от друга актриса.

От кухнята на сериала, който пожъна изненадващ успех издават, че екранният й партньор Джихан веднага й е намерил заместничка.

Зрителите са категорични, че интересът към сериала ще спадне
Зрителите са категорични, че интересът към сериала ще спадне

Оказа се, че слуховете, че Гюлсерен иска да напусне сериала не са измислици и в най-скоро време ще станат реалност, пише kliuki.ws.

Първоначално мълвата понесе, че причината за отказа на Гюлсерен от участието й в сериала се дължи на проблеми с екранния й партньор Джихан (Еркан Петеккая). Той бил категоричен, че няма да изневери на принципите си и да демонстрира излишна близост на екрана.
На свой ред пък Гюлсерен била истински перфекционист и не правела драми като него заради една целувка пред камерите.

В крайна сметка става ясно, че Гюлсерен напуска сериала, тъй като графикът по заснемането му, е изключително натоварен. Колегите й издават, че за заснемането на един епизод от сериала „Твоят мой живот”, който е с продължителност час и половина, снимачният ден продължава 12 часа.
Разбира се този график е убийствен за актьорите и голяма част от тях не издържат на напрежението.

При все, че сериалът продължава да подържа изключително висок рейтинг Нургюл Йешилчай (Гюлсерен) е твърдо решена да го напусне, тъй като програмата й идва повече от натоварена като се има предвид, че се грижи сама за детето си.

Почитателите на сериала са категорични, че отсъствието на Гюлсерен от екрана ще понижи рязко интереса.
Сценаристите са решени, че няма да „убиват” Гюлсерен, а просто ще й намерят заместничка. По всяка вероятност тя ще бъде заместена от известната актриса Шюкран Овалъ.
Красавицата е била поканена за ролята по настояване на Еркан Петеккая (Джихан).

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.