Джена и Галена конкурентки на милионерката Преслава (Вижте доходите на звездите на „Пайнер“)

0

Най-богатите пайнерки са Галена, Джена и Преслава

В топ 3 на най-богатите звезди на „Пайнер“ се нареждат Джена, Галена и Преслава. Трите изпълнителки реализират на-високи приходи за компанията, в която работят. И трите са заработили около милион през изминалата година. Каква част от заработеното са декларирали е известно само на тях.

Почетното първо място е за Преслава, която през изминалата година е реализирала приход в размер на 1 200 000 лв. На участие тя взима по 7 000 лв. И въпреки, че има по-малко на брой участия от останалите си колежки, тя е на първо място, поради факта, че прибира най-висок хонорар. Безспорно Преси е златната кокошка за шефа си.

Второ място напълно заслужено отива при Джена, която през изминалата година е заработила 1 080 000 лв. Тя е имала общо 180 участия , а хонорарът е 6 000 лв. Въпреки, че Митко Пайнера прибира половината от тази сума, остатъкът никак не е малък. Едва ли годеникът на Джена, който също е част от „Пайнер“ може да се похвали с приходи в този размер.

На трето място е Галена, която през 2015 година е успяла да заработи почти колкото Джена, с тази разлика, че тя е имала с две участия по-малко, пише Хот арена, позовавайки се на „Шоу“. Изпълнителката редуцира значително участията си, за да посвети повече на време на семейството си.

Любимецът на всички тийнейджърки Фики Стораро е заработил над 800 000 лв. Разликата между него и колегата му Галин не е голяма.

По-долу в класацията е Анелия, която през изминалата година има приходи от 795 000 лв. Конкурентката й Емилия е заработила „скромните“ 500 000 лв.

Джена
Дежна, Галена и Преслава в топ 3 на милионерките в Пайнер

В дъното на класацията са Глория, Малина и Райна. Примата е заработила едва 140 000 лв, а колежките й по-малко.

Сред доволните от работата си в „Пайнер“ е Десислава, която миналата година е имала с 36 участия повече за разлика от 2014 година, когато се продуцираше сама.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.