Страшен скандал в Бъкингам: Разривът между Уилям и Кейт вбеси кралицата! (подробности)

0

Кейт Мидълтън и принц Уилям вледениха отношенията си, което разстрои кралица Елизабет!

Таблоидите на Острова избухнаха заради напрежението, което цари в кралското семейство от известно време насам. За скандала между Кейт Мидълтън и принц Уилям се шушука все повече, което вбесило кралица Елизабет II.

Причината за неразбирателството на двамата млади, било категоричното нежелание на Кейт Мидълтън да забременява и ражда отново. Тя и Уилям вече имат две деца, но принцът настоявал да си направят и трети наследник, при това в най-скоро време.

Кейт Мидълтън
Раздорът между Кейт Мидълтън и принц Уилям е тема номер едно за британците

„Кейт изкара не особено лека бременност с Шарлот и смята, че две деца са им напълно достатъчни. Не я притеснява повторно забременяване, но смята, че може да върши много други и полезни неща за народа си, отколкото само да бременее“, разкриват приближени до кралския двор.

Не е ясно откъде идва този стремеж на принц Уилям към още и още деца, но той пък бил на коренно противоположно мнение. Злите езици в Англия шушукат, че Уилям се притеснявал, че жена му остава дълго време сама, когато той пътува по служебни дела и я ревнувал.

„Сигурно иска да е постоянно бременна, докато поостарее, за да не си намери любовник като майка му принцеса Даяна. Само че тя си имаше основание заради проблемите с принц Чарлз. А нали уж Кейт и Уилям са влюбени“, коментират британци в кралството.

Целият този панаир обаче вбесявал неимоверно много кралица Елизабет II, която събрала младото семейство на сериозен разговор. Какво и как са обсъждали, едва ли някога ще стане ясно. Но при първото си излизане пред обществото след тази среща, Кейт Мидълтън и принц Уилям били мрачни като буреносни облаци.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.