Обрат: Коко Динев на колене пред Емилия, не издържа! (още подробности)

Емилия най-после доживя Коко Динев да се кротне. Но докога ли?!
0

Емилия получи своето най-голямо чудо, Коко Динев вече не е същият!

Певицата Емилия има повод за огромно празненство. След като се окопити от изненадата, разбира се, защото тя е равносилна на чудо. Коко Динев претърпя пълна промяна и едва ли не падна на колене пред жена си, разкриха близки до изпълнителката от Пайнер.

Припомняме, че двамата са заедно от години, но само Емилия си знаеше какво е преживяла и какво е понесла през това време. За никого не са тайна забежките на милионера, сред които аферата му с колежката на Емилия – Преслава и още куп знайни и незнайни женички.

Емилия
Емилия най-после доживя Коко Динев да се кротне. Но докога ли?!

В едно от интервютата си, певицата бе признала, че Коко Динев не е мъж за една жена, но е щастлива, защото все пак се връща и остава при нея. Всички тези компромиси със себе си обаче, докараха на Емилия паник атаки, от които тя и до момента не може да се отърве напълно.

Близки до нея са убедени, че тъкмо това е причината Коко Динев да се осъзнае и да разбере какво означава тази жена за него. „Коко е бил с коя ли не, но никоя не го е обичала толкова истински, колкото Емилия. Тя го дари с прекрасния им син Иван и успя да запази семейството цяло, колкото и да й струваше. Коко щеше да е пълен глупак, ако не го беше осъзнал, а той не е такъв“, коментират близки до известното семейство.

От месец насам Динев бил коренно различен, сякаш преживял катарзис. Държал се крайно мило с Емилия, както в самото начало на връзката им и не искал да ходи никъде без нея. Което за певицата е най-голямата радост на света.

Скептици обаче са убедени, че не Коко Динев се е променил и осъзнал грешките си, а просто с възрастта му ставало все по-трудно да намира нови, млади и красиви момичета, които да прилапва. Затова и се кротнал, и го раздавал улегнал мъж.

„Всичко с времето си. Вярно е, че има пари, но колко мъже още са не само богати, но и много по-млади и привлекателни от него. Сезонът на ловеца Коко Динев приключи и ако сега не спаси връзката си и не задържи Емилия, ще остарее сам“, шушукат из чалга средите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.