Зарко Савов не може да повярва: Виж какво направи Десислава! (още подробности)

Не е за вярване, че Десислава се реши на това
0

Десислава и Зарко Савов май са на път да си разменят ролите!

Светлозар Савов не вярва на ушите си. Не и след това, което направи любимата му доскоро Десислава. ММА боецът и певицата, победител в Биг Брадър Ол Старс са на път да си разменят ролите в живота.

Припомняме, че само допреди два месеца, Десислава ронеше сълзи за спортягата и беше готова на какви ли не унижения, за да си го върне. При това не само пред Зарко, а и пред цяла България.

Десислава
Не е за вярване, че Десислава се реши на това

Не е нужно да напомняме как се напи певицата и как рева и се тръшка, когато Зарко Савов за пръв път прекрачи прага на Къщата на Биг Брадър. И изобщо сякаш не й пукаше от това, искаше само да бъде с него.

Е, явно нещата наистина се менят и Десислава най-сетне е осъзнала, че тя е била тази, която е обичала истински, а не Светлозар. А щом някой не те обича достатъчно, по-добре бягай от него с 300, са казали хората.

Близки до Десислава с гордост разкриха как преди няколко дни не друг, а самият Зарко Савов не издържал и я потърсил по телефона. Това е равносилно на чудо като се има предвид, че двамата не бяха се чували и виждали още от края на предаването. Не си честитиха дори новата година.

„И изведнъж той се сеща за нея и я търси. Представяте ли си?! С какъв акъл е това момче и какво си мисли – че Деси ще лази в краката му и ще припка като й свирне ли?! Е, да, ама йок – така го нахрани, че акълът му взе“, коментират източниците.

Вече напълно уверена в себе си и това, което иска, Десислава твърдо и студено заявила на Светлозар Савов, че всичко помежду им е приключило безвъзвратно и не иска да остава дори приятел с него. Помолила го да изкрие телефона й и да забрави, че са били заедно толкова време.

Постъпката на Десислава дошла като гръм за русенеца, който доскоро дори бил готов да се обзаложи с приятели, че тази жена винаги ще бъде негова. Дали сега ще изпълни желанието й обаче, или егото му ще надделее и ще „застане на главата си“, за да си я върне, ще видим.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.