Зуека в шок от срещата на бившата и настоящата му! (виж защо се видяха Ани Вичева и Нина)

Зуека изживя драматичен период покрай двете си жени
0

Васил Василев – Зуека не може да повярва, че бившата му съпруга Нина е направила такава стъпка!

Васил Василев – Зуека е изумен. И това е меко казано като се има предвид, че се срещнаха двете му жени в живота – бившата съпруга Нина и настоящата любима Ани Вичева. Двете се видели около обед в едно от известните столични кафенета близо до Народния театър, разкриват близки до Зуека източници.

Срещата далеч не била случайна, а по идея на Нина, която се обадила на Анна Вичева да я покани на разговор. За жалост на клюкарите и заядливците, между двете дами не е имало нито скандал, нито дори лека разправия.

Зуека
Зуека изживя драматичен период покрай двете си жени

Оказа се, че Нина поканила Ани да се видят, защото научила за ревността на младата жена и това, че редовно вгорчава живота на бившия й със страховете си. Които били напълно неоснователни.

„Ани много ревнува Васил от Нина, защото двамата дълги години имаха прекрасна връзка и успяха да запазят добрите си отношения и след раздялата. Разбира се, в началото не си говореха и бяха отчуждени, но това е нормално в процес на такава коренна промяна. След време обаче си поговориха и в името на дъщеря си Девина, си дадоха шанс като истински приятели“, разказват близки до Зуека.

Тъкмо това искала да обясни Нина на Ани Вичева, когато дала идеята за срещата на кафе. Тя я уверила, че със Зуека действително имат дълга история, която обаче отдавна е останала в миналото. И, че нито иска да си го връща обратно, нито копнее да го скара с Ани. Отношенията им били като на нормални хора с общи спомени и най-вече дъщеря.

„Зуека първо остана втрещен, но после видя, че Ани е много по-спокойна и разбра, че Нина е постъпила правилно, както винаги. Тя е много разумна жена и за пореден път го доказа. А Васко й е дори благодарен. Ще вземе да стане и тяхната съвсем като на кино – бившата съпруга да събира влюбените“, коментират познати на водещия на „Господари на ефира“ Васил Василев – Зуека.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.