С тази диета Селена Гомес свали 6 кг за отрицателно време!

0

Сладураната Селена Гомес малко се беше поотпуснала след раздялата с Джъстин Бийбър, но бързо влезе във форма!

Селена Гомес завладя света още, когато беше сладка тийнейджърка и гадже на тийн идола Джъстин Бийбър. Двамата бяха заедно години наред, но последната им и категорична раздяла се отрази пагубно на Селена, която се отдаде на пороците и за кратко време сложи няколко килограма върху иначе стройното си тяло.

След като снимките й по бански, от които тлъстинките ясно личаха, заляха таблоидите обаче, певицата и актриса се взе в ръце и си върна предишното тегло за отрицателно време.

Селена Гомес
Селена Гомес се беше поотпуснала и напълняла заради стреса покрай раздялата с Джъстин. Но бързо се върна във форма

Медиите в САЩ откриха диетата на Селена Гомес, която наистина дава шеметни резултати. Трябва само да се спазва точно в рамките на тридесет дни, като всяка седмица има само по един „почивен“ ден.

От понеделник до събота включително, Селена Гомес и всички, които следват диетата, трябва да се хранят четири пъти на ден. Порцията на всяко едно хранене обаче трябва да се състои от принципа на трите лъжици. Тоест – храната в чинията да се равнява по обем на три супени лъжици, но не препълнени.

В тази диета се изключват тестени храни, сандвичи и пици, както и сладкиши. Всичко останало е позволено, стига да се съобразява с правилото на разделното хранене и да не се смесват месо с ориз и картофи например.

Ако тези указания са изпълнени точно и най-вече внимаваме да спазваме правилото на трите лъжици, то за един месец със сигурност ще свалим до шест килограма като Селена Гомес и ще влезем във форма.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.