Кубрат Пулев прибира луди пари от мача с Чисора

Кубрат Пулев
0

Двамата ще премерят сили за овакантената европейска титла при свръхтежките професионалисти

ММА боецът Кубрат Пулев ще прибере луди пари от мача с Дерек Чисора.

Запознати издават, че Кубрат Пулев-Кобрата лично организира мача заедно с клуба си „Зауерланд“.
Българският ММА боец ще се бие с Чисора за европейската титла при свръхтежките професионалисти. Мачът ще се проведе в София, след като британецът изрази желание да се срещне със сънародника ни на негова територия.

Припомняме, че Дерек Чисора трябваше да премери сили с 26-годишния англичанин Антони Джошуа на 9 април, но той се отказа да излезе на ринга с него.

Кубрат Пулев
Кубрат Пулев

Именно мачът между Кубрат Булев и Дерек Чисора, който е насрочен за пролетта ще реши кой ще стане носител на вакантната титла.
По всяка вероятност зала „Арена Армеец” няма да може да събере желаещите да гледат двубоя на живо и ще се пука по шевовете.

Твърди се, че Кубрат Пулев ще прибере „скромната сума” от 700 хиляди долара от този двубой.
Както вече ви казахме, клубът на Кубрат Пулев ще е основният организатор на двубоя.
Двете страни ще си поделят парите по предварително договорена схема.

Според договорката, германският клуб ще вземе сумата от телевизионните права, която ще плати някоя от немските телевизии. По всяка вероятност това ще е SAT1. Според запознати става въпрос за сума от порядъка та един милион долара.
На свой ред Кубрат Пулев ще вземе приходите от билетите.

Предвид, че се очаква 12-хилядната зала „Арена Армеец” да се пука по шевовете, приходите от билети би трябвало да са от порядъка на половин милион долара.
Освен това Чисора и Кобрата ще поделят по равно приходите от реклами, за които се очаква да надхвърлят един милион долара.

Двамата обаче ще трябва да поемат всички разходи по мача като най-голямото перо от тях са хонорарите на останалите боксьори, които ще премерят сили в залата.
Очакванията са да има поне шест подгряващи боксови мача преди решаващия двубой между Кобрата и Чисора, което означава поне още 12 боксьори, пише vsekiden.com.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.