Стъжниха живота на Християна Лоизу

Стъжниха живота на Християна Лоизу
4.5 (90%) 2 votes

Славата си има и своята тъмна страна

Стъжниха живота на победителката от „Х Фактор” Християна Лоизу.

Лицето на кипърката, която успя да покори сърцата на българите помръкна много бързо след сбъднатата мечта.

Приятели на Християна Лоизу припомнят, че през цялото време тя бе подкрепяна от приятеля й Николай, който е оперен певец.
Именно той беше винаги до нея, подкрепяше я изцяло, не пропусна нито един неин концерт и й вдъхваше сили, категорични са те.

Християна Лоизу

Славата си има и своята тъмна страна

Оказва се, че идеята Християна Лоизу да участва в музикалното шоу е била на Николай.
Дори той я записал в кастингите като изненада и девойката наистина останала като парализирана, когато научила. Това обяснява и реакцията й, когато спечели „Х Фактор”, пише kliuki.bg.

Както всичко в живота, така и победата на Християна Лоизу има своята тъмна страна. След като кипърката успя да се пребори с всички свои конкуренти и да спечели формата, приятелят й Николай започнал да се държи твърде покровителствено с нея и станал болезнено ревнив.

Близки до двойката разкриват, че вероятно няма да е далеч времето, в което ще се разделят, тъй като Николай няма да може да преживее постоянното й отсъствие покрай ангажиментите. Те недоумяват как е възможно да се заяжда за подобни неща, тъй като би трябвало да е бил наясно как ще се развият нещата, ако Християна Лоизу спечели музикалния формат, както се случи.

Те разкриват, че напоследък Николай станал много раздразнителен, защото не можел да бъде постоянно до нея и й вдигал грандиозни скандали.
Самата Саня Армутлиева заявила на Николай, че не може да бъде като сянка на Християна Лоизу и да я следва на всяко участие по клубовете.

Това ограничение го направило още по-ревнив и заради усещането за безсилие, Николай стъжнил живота на своята любима само за няколко дни.
Приятелите на двойката са категорични, че ако Николай не промени поведението си, крахът на уж стабилната им връзка е неизбежен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар