Вижте атентатора срещу Алексей Петров (Снимка)

Вижте атентатора срещу Алексей Петров (Снимка)
3 (60%) 1 vote

Роман Логвиненко е заподозрян за атентата срещу Алексей Петров

Алексей Петров едва не беше убит след атентат срещу него

Роман Логвиненко е атентаторът срещу Алексей Петров. По-рано днес украинецът беше арестуван по подозрение, че е организирал опита за убийство на бившата барета. Срещу него свидетелстваха двама души – Бойко Георгиев и Бухлев. Като и двамата категорично са го посочили като организатор на престъплението.

Роман Логвиненко е атентаторът срещу Алексей Петров

Роман Логвиненко е атентаторът срещу Алексей Петров

Именно техните показания се оказаха достатъчни, за да може органите на реда да щракнат белезниците около китките на Логвиненко. Той е роден през 1968 година, а до преди десетина година се е занимавал със собствен бизнес. От известно време насам той идвал доста често в България като предпочитал да отсяда по хотели.

Свидетелите са единодушни, че украинецът е заплатил, за да намери автомобил и гранатомети, с които беше извършен неуспешния атентат.

Не е ясно обаче откъде двамата разполагат с тази информация и дали самият Роман им я е споделил. От трети свидетел – Евтим Евтимов, става ясно, че Бухлев често е общувал в руско говорящи хора, така че нищо чудно сред тях да е бил и самият Логвиненко.

Според съдията по делото атентатът се е провалил единствено и само заради неумението на стрелците. В същото време обвиненият Роман поиска да бъде освободен като мотивира желанието си със здравословни проблеми. Поради липсата на медицински документи, които да го доказват обаче, съдът отказа. Още повече, че украинецът няма постоянен адрес у нас и може да се укрие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар