Аштън Къчър срази Мила Кунис: Изневярата обрече връзката им! (ето с коя красавица я замени)

Аштън Къчър срази Мила Кунис: Изневярата обрече връзката им! (ето с коя красавица я замени)
5 (100%) 1 vote

Мила Кунис май ще последва съдбата на Деми Мур, Аштън Къчър пак си показа рогата!

Актьорът Аштън Къчър показа, че противно на очакванията, изобщо не си е седнал на четирибуквието, откакто намери любовта в лицето на Мила Кунис и двамата вече имат дете.

Защото звездата постъпи по същия начин като с предишната си дългогодишна любима Деми Мур, на която изневеряваше най-нагло.

Мила Кунис

Мила Кунис последва съдбата на Деми Мур

Тогава обаче всички смятаха, че причината за страданията на Деми Мур е голямата й възрастова разлика с Аштън Къчър. Е, с Мила Кунис такава няма, но въпреки това холивудският красавец украси главата й с рога, пише американски таблоид.

Наскоро очевидци засекли Аштън Къчър в доста интимна близост с известна манекенка на Виктория Сикретс, в която актьорът бил увлечен като малко дете. Спряга се името на смуглата красавица Сара Сампайо, която е едно от новите открития на ангелите на Виктория Сикретс.

Сара Сампайо няма официален годеник и общо взето го раздава свободна, така че интересът й към Аштън Къчър не е нещо странно. За него обаче изневярата е огромен проблем, тъй като клюките силно засегнали чаровната му половинка Мила Кунис.

Сара Сампайо определено е страшно огнено парче

Сара Сампайо определено е страшно огнено парче

Актрисата с руско потекло не можела да повярва, че Аштън постъпва с нея по същия начин, по който съсипал живота на Деми Мур и след страшен скандал се заканила да го напусне и да му вземе детето.

Фенове на Деми Мур обаче не крият задоволството си от изневярата на Аштън Къчър, тъй като са убедени, че всичко, което прави човек, някой ден му се връща. „Тя беше причината за страданията на Деми Мур. А сега нека да види добре ли й е, когато това се случва и на нея?! Мила се гордееше, че е млада и красива, но ето, че се намери още по-млада и красива от нея“, коментират скандалния слух зад океана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар