Руските медии във възторг: Ванга се прероди!

Руските медии вярват, че малката Каеде е наследничката на Ванга
0

Французойчето Каеде Убер има същите видения, жестове и съдба като българската пророчица Ванга

Обявената от руските медии наследничка на баба Ванга се появи, след като дълго време се твърдеше, че е починала – пише „България днес“. Момичето се казва Каеде Убер и живее в Монпелие, Франция, а за невероятните прилики между нея и българската пророчица бе разказано в огромен репортаж на руската телевизия НТВ.

Сходствата между Ванга и Каеде Убер са невероятни, като както българката, така и малкото момиче започва да губи зрението си. Малката Каеде използва и същите жестове като баба Ванга. Също като нея малката французойка може да лекува другите, но не и себе си. По подобие на родната пророчица и девойката вижда духове, но се страхува от нощта, тъй като тогава виденията й са най-силни.

За момичето, за което се твърди, че наследило дарбата на петричката пророчица и може да предсказва бъдещето, се заговори през 2011 г., когато тя е на 7 години. Тогава специалисти се захващат с изучаването на феномена на Каеде Убер. Говори се, че първокласничката от Франция ще бъде заведена в Русия, за да се подложи на поредица научни изследвания за паранормалното и да се разкрие дали наистина е общувала насън с Ванга, както твърди. Година по-късно е съобщено, че момичето е загинало в катастрофа и повече никой и не чува за нея.

Руските медии вярват, че малката Каеде е наследничката на Ванга
Руските медии вярват, че малката Каеде е наследничката на Ванга

Това продължава до преди броени дни, когато от руската телевизия успяват да открият детето и да направят дълъг репортаж за Каеде. Според руските медии едно от пророчествата на Ванга твърди, че ще се прероди и ще предаде дарбата си на друга жена. Руснаците са 100 процента убедени, че това е именно Каеде. Оказало се, че детето само поискало да се скрие.

Приликите между французойчето и Ванга, представени в репортажа, са поразителни. Досущ като петричката пророчица и детето по същия начин сочи с пръст, когато изрича своите предсказания. Докосва си слепоочията по същия начин, а напоследък трябва да носи очила, тъй като зрението й се вложава и има опасност да го загуби.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.