Антония Петрова поднесе нова изненада

Тоца се е запътила към политиката
0

Тоца се е запътила към политиката

Антония Петрова за пореден път смая обществото с изцепката си.

Оказва се, че Антония Петрова, която мнозина наричат Тоца или Мис Крокодил напоследък все по-често се заглежда в президентския пост.
След като направи името си известно със скандалите на почти всички конкурси, на които се явява, сега Антония Петрова се опитва да влезе с летящ старт и в политическия живот на страната.

Запознати издават, че перничанката вече се е заела сериозно с подготовката на бъдещата си кампания.
Миската от години точи зъби да става политик, но едва сега се била почувствала готова за първите си крачки към новото амплоа, което крие множество неизвестни за нея.

Тоца се е запътила към политиката
Антония Петрова се е запътила към политиката

Всички знаем, че за българската политика най-важното е говоренето, макар да не се казва нищо смислено, а Антония Петрова се подготви идеално за тази задача, докато бе сред постоянните коментатори на ВИП Брадър.
Миската вече се хвали с политически анализи, интервюта и коментари и то поне по няколко пъти седмично.

Очевидно, след като стана ясно, че съпругът на Антония Петрова – Александър Бередин е пред фалит, сега тя се е заела да оправи финансовото благополучие на семейството.
На този етап Антония Петрова се е фокусирала върху изграждането на имидж в родния си град.

В старанието си да накара хората да си променят мнението за нея и да започнат да я харесват, миската се смеси с множеството на фестивала „Сурва” и се снима с много от кукерите на площада.
До този етап тя странеше от простолюдието, но какво ли не прави зорът, коментират перничани.

Антония Петрова винаги се е вживявала в ролята на дама от висшето общество и избягваше забавленията на простолюдието, но сега няма друг избор.
По-наблюдателните жители на родния й град коментираха, че щом се е стигнало до там, че да се смеси с простолюдието, значи има нещо предвид.

От обкръжението на Тоца издават, че тя вече е в много доста отношения с градоначалника на Перник Вяра Церовска, пише vsekiden.com.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.