Емануела си подсигури рекордна издръжка от Диневи

0

Емануела успя да си подсигури рекордно висока издръжка от Диневи

Емануела се уреди с рекордно висока издръжка от Диневи. Преди няколко дни изпълнителката публикува потресаващи снимки на малкия си син. Тя показа синини и огромна драскотина по врата на детето й. Фолкаджийката сподели, че в този вид е получила сина си след посещението при баща му. Освен очевидните белези във тялото на детето от упражняването на сила върху него, то било много разстроено.

Емануела дори разкри, че милионерският наследник Митко Динев я е пребил жестоко, когато била бременна. Тя изрази възмущението си от факта, че това, което е изтърпяла от него, сега трябва да търпи и сина й.

Юристи коментират, че с това свое действие тя вече си е издействала рекордно висока издръжка от бащата на Митко Младши. Фактът, че тя разкри публично безотговорното отношение на милионера към собственото му дете, означава че в съда родителските права ще бъдат присъдени на нея. Освен, че ще лиши бащата от възможността да прекарва време със сина си, тя ще му измъкне и рекордна издръжка, коментират юристи.

Както вече стана ясно, тя настоява да получи 2 милиона, за да обезпечи напълно живота на сина си. Изпълнителката иска още и просторен апартамент в столицата, където да живее със сина си. Освен това тя настоява и за солидна месечна издръжка, която да получава всеки месец в банковата си сметка.

Тя дори си позволи да заплаши Диневи, че ако не изпълнят исканията й, ще разкрие публично шокиращи факти за Митко Динев. Бащата на милионера решил да подаде сигнал за изнудване в ДАНС. Любимият на Емануела успял да го разубеди.

Емануела
Емануела с рекордна издръжка от Диневи

Едно е сигурно – със снимките, които публикува Емануела, ще успее да измъкне от Диневи, каквото пожелае.

Междувременно стана ясно, че тя се е сближила с милионера Джино. Покрай снимките на кулинарното шоу, в което участват двамата са се сближили, пише Хот арена.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.