Тежки дни за Мария

0

Мария е приела мисълта, че я очаква труден период

Фолк фурията Мария е готова на всичко, за да реализира желанието си. Тя се надява, че до края на годината семейството им ще се увеличи. Мария Гущерова разкри, че вече е предприела необходимото, за да зачене. Тя е посетила специализирана клиника за пациенти с репродуктивни проблеми, където ще се подложи на ин витро процедура.

Пайнерката е категорична в решението си и не възнамерява повече да отлага. Изпълнителката вече е обещала сестричка на първородната си дъщеря.

Мария Гущерова се е подготвила психически, че я очакват тежки дни, тъй като вече веднъж е минала по този път. Първото й дете също е заченато ин витро. Зачеването не е било никак лесно, спомня си Мария.

Тя е убедена, че Християн е перфектният баща за детето й. Неведнъж пайнерката е споделяла, че той глези изключително много Марая и наистина я обича. Изпълнителката се надява, че до края на годината или до следващия си рожден ден, който е на 14 януари, ще е сбъднала тази своя мечта.

Причина за проблемното забременяване първият й път са били тежките и изтощителни диети, на които не веднъж се е подлагала. Откакто е с Християн Гущеров, тя е променила коренно не само начина си на живота, но и начина, по който се храни. Миньончето не крие, че не се лишава от нищо, но се вече се храни единствено с ястия, приготвени по здравословен начин. Освен на качествената храна тя залага и на редовните тренировки.

Мария
Мария е приела мисълта, че бременността й ще бъде тежка

Изпълнителката е готова да се посвети изцяло на майчинството. Не случайно миналата година тя направи няколко клипа и засне няколко фотосесии с ясната нагласа, че тази година вероятно ще преустанови професионалните си ангажименти поради евентуална бременност.

Мария не крие възхищението си към своя свекър Добромир и неговата съпруга. Тя се надява, че с Християн ще успеят като тях да съхранят любовта си, пише ПИК.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.