Слави Трифонов сгази лука

Слави Трифонов сгази лука
5 (100%) 3 votes

Прокуратурата започна предварителна проверка

Шоуменът Слави Трифонов сгази сериозно лука.

След като преди няколко вечери нервите му не издържаха и той се закани от ефира на предаването си по Би Ти Ви към главния редактор на ПИК и вестник „Ретро” – Недялко Недялков, сега ще се наложи да си плати за това.
Слави Трифонов често пъти си изпуска нервите особено по отношение на хората от екипа му, но този път изцепката му не остана незабелязана.

От Софийска районна прокуратура съобщават, че срещу Слави Трифонов е започната предварителна проверка заради отправените от него закани срещу Недялко Недялков. По случая вече е определен и наблюдаващият прокурор.

Прокуратурата започна предварителна проверка

Прокуратурата започна предварителна проверка

По всяка вероятност не след дълго магистратите ще разпоредят на полицейските служители да снемат обяснение от Слави Трифонов.

Припомняме, че във вторник видимо разгневен от публикация в ПИК, Слави Трифонов отправи заплахи към Недялко Недялков.
Запознати разкриват, че по-късно е изпратил до редакцията на медията 20 червени карамфила. На гангстерски език това означава предупреждение за предстоящо погребение.

Предупредителният букет карамфили е бил последван и от писмо, подписано от Слави Трифонов, което е преливало от нецензурни изрази.
Шоуменът си изпусна нервите след разкритието, направено от известния рокаджия Ицо Петрофф, за когото всички знаят, че залита по представители от неговия пол.
Петрофф беше разкрил също така, че и Слави Трифонов има такива наклонности и е поръчвал на Камен Воденичаров да му урежда млади момчета, които да изпълняват прищевките му, пише vsekiden.com.

Очевидно ръкавицата вече е хвърлена. Тепърва ще разберем дали истината ще излезе наяве и правдата ще възтържествува или всичко в страната ни ще продължи постарому.
Обществото е разделено на две – едните са в защита на Слави Трифонов, който често става обект на спекулации в жълтите медии, а другите подкрепят Недялко Недялков с мотива, че никой няма право да отправя подобни заплахи.

Случаят тепърва ще се развива, а ние ще продължим да следим всичко около него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар