Страшната тайна на Маги Халваджиян шокира всички! (още подробности)

Маги Халваджиян признава, че винаги ще помни онзи кошмарен период в живота му
0

Маги Халваджиян винаги е бил железен и уравновесен мъж, но в миналото му има страшна тайна!

Продуцентът Маги Халваджиян е възприеман като един от най-големите мъжкари в страната. И това действително е така, поне към днешна дата. В миналото си обаче той крие страшна тайна, която шокира всички. А именно фактът, че е бил на косъм от смъртта и вкочанен от ужас.

Случило се преди години, когато синът му Бедрос Халваджиян бил още малък. Изведнъж Маги започнал да усеща странно мравучкане по тялото си и огромна слабост. Без да отиде на лекар обаче, сам си поставил диагнозата множествена склероза.

Маги Халваджиян признава, че винаги ще помни онзи кошмарен период в живота му
Маги Халваджиян признава, че винаги ще помни онзи кошмарен период в живота му

„Имах чувството, че умирам. Предадох се, преди да установя дали това наистина е така, или не. Не знам какво бях чел или гледал, но си внуших, че имам тази болест и не ми остава мвого време. Побърквах се от ужас, че Кремена и сина ми ще останат сами и стигнах дотам, че в един момент не можех дори да ходя, крайниците ми отказваха“, разкрива самият Маги Халваджиян.

Съпругата му Кремена Халваджиян е до него в този кошмарен момент и именно тя е тази, която преживява всичко с него и го спасява. Стилистката заставя съпруга си да отиде на скенер и да си направи пълни изследвания. Въпреки протеста му, го замъква към болницата, където лекарите разкриват истината за състоянието му.

А тя е внушение. Изследванията ясно показват, че продуцентът е здрав като бик и че наистина не може да ходи и да се движи нормално. Но не заради страшно заболяване, а от собственото си внушение.

Още щом чува, че е здрав и адска му болест не съществува другаде, освен в главата му, Маги Халваджиян буквално скача от леглото в клиниката и хуква като малко дете. Може да скача, да се премята, да танцува и всичко останало, без какъвто и да е проблем.

„Никога няма да забравя онези седмици и месеци, това беше страшно. Измъчих се, но повече ме е яд, че измъчих Кремена. Тя обаче ми показа, че е невероятна и че не съм могъл да направя по-добър избор за съпруга от нея. Споделям тази част от живота си открито, за да знаят хората до какви беди може да ни доведе собствената психика. Всичко зависи от нея“, категоричен е Маги Халваджиян.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.