Ужас за Гущеров: Виж какво направи Мария в нощен клуб!

Мария със сигурност не е направила мъжа си щастлив от това
0

Как ли ще реагира Християн Гущеров на постъпката на благоверната си Мария?!

Мария ошашави клиентите в нощен клуб, където пя. Миньончето на поп фолка се появи с черна и солно вталена рокля. Интересното не бе тоалета на милионерската съпруга, а това, че стилната й на пръв поглед рокля бе много прозрачна.

Ако знаеха как ще се яви на участие, определено собствениците на кръчмата щяха да искат тройно завишен вход. Защото поп фолк дивата се появи не за да изнесе репертоара си пред публика, а все едно, че участва в розова лента.

Мария
Мария със сигурност не е направила мъжа си щастлив от това

Защото очевадно се разкри, че тя няма бельо под роклята, а някои от по-предните места се кълняха, че Мара Отварачката си е забравила да си сложи и гащичките.

Вероятно Мария се е подготвила за фотосесия за корицата на мъжка библия, не спираха да се кодошат зевзеци. Супер актуалната й визия за розов филм накара мъжете да се радват похотливо, а дамите в заведението дълго да мятат огън и жупел заради фриволния тоалет на пайнерката.

Мария не за първи път провокира със скандална визия. Не е тайна, че родената в Стара Загора певица изобщо няма нюх към облеклото и тоалетите. Тя винаги се появява най-неподходящо облечена за сезона или за събитието, в което участва.

Но това да показва всичко, което има да крие на показ, вече се превръща в запазена марка на жената на Християн Гущеров.

Малко след като стана законна половинка на богаташа, двамата имаха доста конфликти именно заради разголването на сцената на Мария. Хриси беше бесен, че чалга дивата го излага по този безпардонен начин и дори й беше наложил ултиматум.

Той й заяви, че или ще се облича по-прилично, защото вече е съпруга, а и майка, или ще слиза от сцената. Мария се вслуша в думите на гневния си съпруг и за кратко се съобрази с желанието му, но после пак си я подкара така, както си знае.

А вероятно Гущеров вече е вдигнал ръце от бунтарката и я оставил да прави това, което си знае.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.