Брутално: Виж какво се случи с тялото на човек след месец хранене в Макдоналдс!

Брутално: Виж какво се случи с тялото на човек след месец хранене в Макдоналдс!
4.5 (90%) 2 votes

Чудовищна промяна само след месец хранене в Макдоналдс!

Брутален експеримент с бързи храни доказва отдавна известна проста истина. Шокиращият документален филм преди време „Двойна доза” бе изключително популярен заради опита в него.

На лентата бе показано журналист, който се подложил на експеримент, като цял месец се хранил само с храна от „Макдоналдс”.

Макдоналдс

Ето резултатите от храненето във веригата

След тридесетте дни резултата се оказал плачевен и шокиращ. Човекът, който се подложил на „хранителната терапия” с фастфуудс се възстановявал от експеримента цели две години и половина. Учител решил да повтори случая и да докаже, че тези храни не оказват такова пагубно влияние върху организма, а причините са в съвсем друго нещо.

Джон Цисни от Айова се бил вдъхновил от филма на Морган Спърлок и решил да повтори с „диетата за бързи храни”. Каква била изненадата, когато след въпросните тридесетина дни той не само че не надебелява застрашително, а отслабва и то с рекордните шестнадесет килограма.

Всички помислили, че това е поредната реклама и контрола се засилил още повече. Какво било учудването на всички, дори на босовете на веригите за бързи храни, че той не само че не напълнял, а дори му харесала диетата и отслабна с нови двадесет и осем килограма.

И то като сутрин, на закуска, за обяд и вечер си хапвал само и единствено бързи храни. Това му допаднало и той продължил да си слабее, като се храни.

За разлика от журналиста обаче, учителят Джон не се отказал от физическите упражнения и разходките. Всеки ден той не спирал да отделя по четиридесет и пет минути за физически натоварвания, както и да се разхожда.

А и си поставил строгото ограничение да не поема повече от две хиляди калории на ден. В експеримента с изчисляване на калориите в неговото меню се включили и учениците му. Те пресмятали колко протеини, мазнини и въглехидрати се съдържат в ежедневното му меню.

Джон си признал, че преди това никога не изчислявал колко калории поглъща ежедневно. И резултатът бил налице. Шефовете на „Макдоналдс” били крайно впечатлени и по време на експеримента Джон се хранел безплатно. Освен това те му помагали да издаде и авторската си книга „Моята диета с „Макдоналдс”.

Този опит с фастфуудс е много показателен и доказва простата истина. Не е важно какво ядеш, важното е какво количество и дали спазваш разумните норми в храненето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар