Азис разцепи мрака

Азис разцепи мрака
5 (100%) 1 vote

Той е категоричен, че циганинът си е циганин, а не ром

Фолк идолът Азис направо разцепи мрака с тези си думи.

Азис, чието истинско име е Васил Боянов заяви в ефира на Би Ти Ви, че думата „ром” му звучи твърде модернизирано и някак си не я приема. Азис бе категоричен, че циганинът си е циганин.

Самият Азис се определи като циганин, който за разлика от мнозина от своя етнос, е успял да се интегрира в българското общество.

Той е категоричен, че циганинът си е циганин, а не ром

Той е категоричен, че циганинът си е циганин, а не ром

Според него събратята му са в това положение, тъй като няма кой да им обясни, че не се прави така и има правила в живота и закони в тази държава, които всеки трябва да спазва.

Мнозина от зрителите обаче не са съгласни с това твърдение на Азис. Те са категорични, че циганите много добре знаят кое е позволено и кое не, но тъй като винаги успяват да излязат сухи от водата, не считат за необходимо да се съобразяват с каквото и да било.

Всеки от нас е наясно какво би му се случило, ако не си плати сметката за електричество навреме. Мургавите събратя не само че не го правят и крадат ток, а и когато представители на енергоразпределителното дружество отидат да им спрат тока, всички се вдигат на бунт и започват да реват, че това е на расово деление. Същото е и с водата.
Дали пък не знаят, че трябва да плащат за услугите, които ползват?!

Азис заяви, че от голяма полза му е бил фактът, че неговите родители са интелигентни и образовани хора, общували с интелектуалния елит на страната през 80-те години.
Сами разбирате, че семейството на Азис се е отличавало доста от останалите цигански семейства.

Според Азис представителите на неговия етнос искат само да са нахранени – те и децата им.
Тези хора не мечтаят за власт, както повечето българи, твърди Азис и допълва, че и те като всички хора са готови на всичко за децата си.
В заключение певецът посочи, че страшното е, че българите ходят при циганите и купуват гласовете им срещу 50 лева, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар