Зуека ще плати цяло състояние за образованието на щерка си

Зуека похарчи цяло състояние за образованието на щерка си Девина. Въпреки, че с майка й са разведени, той прави всичко възможно да не се усети липсата му в семейството. Обичаният комик е записал Девина в най-престижното училище у нас - "Проф. д-р Васил Златарски", където една година обучение излиза 9 000 лева.

Космическата сума не включва абсолютно всичко, а само учебниците, охраната, спортните занимания и медицинската застраховка. Отделно за транспорт се плащат по 2600 лв на година и по 360 лв за столова. Така ако Зуека реши щерка му да ползва и тези услуги трябва да се бръкне с още 3 000 лв или обучението й в престижното училище ще му излезе общо 12 000 лв на година.

Въпреки, че Девина учи заедно с децата на най-заможните българи, нито Зуека, нито майка й Нина парадират с този факт, пише ПИК. Комикът е щастлив, че може да си позволи детето му да получи диплома от най-престижното училище у нас. Той не се оплаква от високата такса, тъй като за него е важно Девина да получи добро образование, коментират негови приятели.

Напоследък комикът преживява тежки дни. Причина за това е безумната ревност към неговата съпруга Ани. Мисълта, че тя е по-млада от него и може да го зареже заради мъж на нейната възраст го побърква. Въпреки, че половинката му не е направила нищо, с което да предизвика ревността му, той полудява, когато някой мъж я доближи.

[caption id="attachment_469413" align="alignright" width="300"]Зуека Зуека плаща по 9 000 лв за образованието на щерка си[/caption]

Наскоро Зуека уволнил градинарят, който наел да се грижи за двора във вилата им. Комикът се страхувал, че младият мъж ще му отнеме жената.

Същата съдба имал и наетият от него шофьор на Ана. След като тя дари актьора със син, той реши да й наеме шофьор, който да й помага с пазаруването и придвижването навън с бебето.