Зуека пръска цяло състояние за щерка си

0

Зуека ще плати цяло състояние за образованието на щерка си

Зуека похарчи цяло състояние за образованието на щерка си Девина. Въпреки, че с майка й са разведени, той прави всичко възможно да не се усети липсата му в семейството. Обичаният комик е записал Девина в най-престижното училище у нас – „Проф. д-р Васил Златарски“, където една година обучение излиза 9 000 лева.

Космическата сума не включва абсолютно всичко, а само учебниците, охраната, спортните занимания и медицинската застраховка. Отделно за транспорт се плащат по 2600 лв на година и по 360 лв за столова. Така ако Зуека реши щерка му да ползва и тези услуги трябва да се бръкне с още 3 000 лв или обучението й в престижното училище ще му излезе общо 12 000 лв на година.

Въпреки, че Девина учи заедно с децата на най-заможните българи, нито Зуека, нито майка й Нина парадират с този факт, пише ПИК. Комикът е щастлив, че може да си позволи детето му да получи диплома от най-престижното училище у нас. Той не се оплаква от високата такса, тъй като за него е важно Девина да получи добро образование, коментират негови приятели.

Напоследък комикът преживява тежки дни. Причина за това е безумната ревност към неговата съпруга Ани. Мисълта, че тя е по-млада от него и може да го зареже заради мъж на нейната възраст го побърква. Въпреки, че половинката му не е направила нищо, с което да предизвика ревността му, той полудява, когато някой мъж я доближи.

Зуека
Зуека плаща по 9 000 лв за образованието на щерка си

Наскоро Зуека уволнил градинарят, който наел да се грижи за двора във вилата им. Комикът се страхувал, че младият мъж ще му отнеме жената.

Същата съдба имал и наетият от него шофьор на Ана. След като тя дари актьора със син, той реши да й наеме шофьор, който да й помага с пазаруването и придвижването навън с бебето.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.