Нови разкрития за трагедията с Тодор Йорданов

Днешният ден ще е решаващ
0

Днешният ден ще е решаващ

Днешният ден ще е решаващ за разплитането на мистерията около трагедията с Тодор Йорданов, който издъхна в центъра на Враца след спречкване с Поничките.

Както стана ясно, днес се очаква от прокуратурата да обявят заключението от съдебномедицинската експертиза, която ще разкрие причината за смъртта на Тодор Йорданов.
Именно думата на вещите лица ще се окаже ключова за хода на делото.

Това стана ясно още в края на миналата седмица от думите на главния прокурор на Република България – Сотир Цацаров.
Резултатите от тази експертиза ще са определящи за по-нататъшното развитие на случая.
За никого не е тайна, че на този етап информацията около случилото се с Тодор Йорданов, е доста противоречива и все още не е ясна причината, поради която е настъпила смъртта му.

Днешният ден ще е решаващ
Днешният ден ще е решаващ

Семейството на Тодор Йорданов е категорично, че каквото и да покажат резултатите от експертизата, братята Десислав и Иван Дамянови са пряко отговорни за смъртта му.
Водещата версия за момента остава тази, че 18-годишният Тодор Йорданов е издъхнал от инфаркт.

„Конкурент” обаче отбелязва на страниците си, че не е изключено да се стигне до момента, в който обвинението срещу Поничките да бъде преквалифицирано.
Днешният ден ще бъде от изключителна важност и за двете страни по случая.

Както стана ясно семейството на Тодор Йорданов не разполага със завидни финанси и дори преди време помоли за помощ, за да могат да си наемат адвокат по делото.
Те изпитват опасения, че братята Десислав и Иван Дамянови ще направят всичко по силите си, за да излязат сухи от водата.

Малцина са тези, които знаят цялата истина по случая, при който се стигна до смъртта на Тодор Йорданов, а още по-малко от тях пък биха я казали в пълния й вариант. Припомняме, че отначало семейството на момчето категорично отричаше, че то е имало бокс в себе си, но по-късно стана ясно, че той е използвал бокса. В крайна сметка братът на Тодор Йорданов – Ивайло призна за прословутия бокс, пише Блиц.
Какви ли още изненади може да се очакват по случая?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.