Синоптикът от БАН Анастасия Стойчева направи шокираща прогноза за февруари

Синоптикът от БАН Анастасия Стойчева направи шокираща прогноза за февруари
5 (100%) 1 vote

Новият месец ще е пълен с изненади

Синоптикът Анастасия Стойчева даде отговор на въпроса, който може би мнозина си задават в началото на новия месец, а именно какво ли време ще ни поднесе Малък Сечко.

За съжаление Анастасия Стойчева не направи много добра прогноза за февруари.
Тя бе категорична, че пролетта, която в момента е обзела страната ще спре внезапно и лошото време ще се завърне с пълна сила.
Според прогнозата на Анастасия Стойчева, градусите ще паднат с около 20 и то наведнъж, което означава, че ни очаква истински температурен шок.

Новият месец ще е пълен с изненади

Новият месец ще е пълен с изненади

Веднага след края на зимната пролет върху ширините ни ще се настанят студ и сняг.
Новата аномалия във времето ще се случи още през някой от следващите дни, прогнозира Анастасия Стойчева.
Започналото затопляне ни се струва доста странно на фона на студовете, които бяха обхванали страната само до преди няколко дни.

Анастасия Стойчева посочва, че затоплянето не е необичайно за това време на годината и то е предвестник на това, че все повече се доближаваме до пролетта.
За щастие синоптикът от БАН ни зарадва с новината, че очакваното застудяване няма да е чак толкова жестоко като това, което беше през януари.
Наслаждавайте се на слънчевите часове и топлото време, тъй като застудяването ще започне още в края на тази седмица с рязко понижение на температурите, което ще бъде гарнирано с нова порция снеговалежи и дъжд.

Анастасия Стойчева посочи, че за да е пълен разкошът през новия месец, ще „играят” и ветрове. Очакваното снеготопене пък може да изправи страната пред нови проблеми, пише pik.bg.
Казано с други думи метеорологичната обстановка през февруари ще е доста динамична и ще ни поднесе от всичко по малко.

Все пак не бива да забравяме, че е зима, а тя е способна на всякакви изненади. И ако Малък Сечко ни е подготвил изненади, то какви ли ще бъдат тези, с които ще се развихри Баба Марта типично в неин стил?

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар