Лъжата на Асен Блатечки лъсна в пълния си блясък

Лъжата на Асен Блатечки е разкрита. Наскоро той заяви, че окончателно е приключил връзката си с Диляна Попова. Мачото заяви, че е избрал жената, с която се чувства спокоен - бившата му съпруга Катерина. Повод за това негово разкритие станаха слуховете, че двамата с Диляна Попова са сключи тайно брак в САЩ. Въпреки, че първоначално актьорът потвърди макар и не в прав текст слуховете за сватбата му с Диляна Попова, след това бързо се отметна.

В действителност той в момента е с Катя. Но истината е коренно различна. Близки до актьора разкриха, че неговата най-голяма тръпка всъщност е Диляна Попова и той не може да я забрави. В момента актьорът има паралелна връзка и с двете. Запознати коментират, че Катя дори не подозира какви ги върши мачото, защото в противен случай би му посочила вратата.

Въпреки, че актьорът и синеоката моделка досега са се разделяли десетки пъти, истината е само една - той е луд по нея и тя винаги ще му бъде тръпка. Проблемът между тях е, че просто не могат да съжителстват заедно.

Първата сериозна криза между тях настъпи малко след раждането на Борил. Тогава двамата родители осъзнаха, че не могат да съжителстват заедно.

Докато Диляна беше бременна, Асен Блатечки направи опит да се събере с Катерина и дори й поиска прошка. Тогава тя беше непреклонна. Но след като той се върна при нея след раждането на Борил, тя го прие с отворени обятия, вярвайки че е разкаял.

[caption id="attachment_470074" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки не може да прежали Диляна Попова[/caption]

В момента актьорът официално живее в жилището на Катерина на улица "Раковска", но всъщност прекарва по-голямата част от деня в дома на Диляна Попова, който се намира в непосредствена близост. Наскоро той беше засечен от папараци да обядва със съпругата и щерка си, след което ги оставя в дома им и след това тича при майката на Борил, пише Хот арена.