Неподозирано разкритие за Димитър Рачков излезе наяве

Неподозиран факт от взаимоотношенията на Димитър Рачков и Мария Игнатова излезе наяве. Досега всички мислеха, че блондинката е тази, която отказва да го дари с дете. Оказа се, че не само тя не желае дете, но и Димитър Рачков. Причината за това е изцяло финансова.

Комикът вече има син от брак с бившата си съпруга. Мария Игнатова също е майка на момче, чийто баща е милионерът Петко Димитров. И двамата знаят колко много разходи има едно дете. Макар че отстрани изглежда, че двойката живее в охолство, това далеч не е така. Двамата едва успяват да поддържат стандарта си на живот, работейки денонощно.

Димитър Рачков изплаща големи кредити и след като погаси месечните си задължения към банката, той разполага със средствата, необходими на него и на сина му да живеят нормално. Той е наясно, че с появата на още едно дете, ситуацията ще се промени коренно и разходите му ще се увеличат. На същото мнение е и Мария Игнатова, която много добре знае, че отглеждането на едно дете е свързано не само с много отговорности, но и с много разходи.

Това обяснява защо двамата така и не станаха родители за втори път. За да избегне напълно вероятността да стане баща за втори път, актьорът се е подложил на вазектомия, научи Клюки.бг. Според слуховете манипулацията вече е извършена или предстои да бъде извършена много скоро.

[caption id="attachment_470061" align="alignright" width="300"]Димитър Рачков Димитър Рачков също не желае второ дете[/caption]

Мария Игнатова също е съгласна с решението му и го подкрепя напълно. Приятелите им са убедени, че единствената причина връзката им да оцелее толкова време е, че професията им е една и съща и двамата имат еднакви възгледи за живота.

В противен случай между тях няма да се получи нищо, убедени са хората от обкръжението им.