Николета Лозанова получи поредния тежък удар от най-близките си хора

Въпреки, че Николета Лозанова и Валери Божинов отдавна се разделиха, плеймейтката все още получава удари под кръста от него. Тя е съсипана след поредното предателство на бившия си съпруг. Публична тайна е, че бракът им са разпадна заради изневери - не само от страна на Валери, но и от страна на Николета.

Футболистът не се е поколебал дори за миг да измени на съпругата си с най-близките й приятелки. Само преди няколко дни тя разбрала за измяната му с една от дружките й, с които я свързва дългогодишна дружба, научи Клюки.бг.

Другата участничка в любовния триъгълник е Златка Димитрова, която е една от най-добрите приятелки на Николета. Новината за връзката й с Валери Божинов смаза тв водещата. Тя е огорчена не толкова от предателството на съпруга си, а от това на своята приятелка.

Връзката на футболиста с блондинката датира от години. Още докато той бил с Алисия, редовно й кръшкал със Златка. Аферата му с него не приключила след брака му с Николета. Водещата на "Папараци" знаела а аферата на съпруга й с нейната дружка в миналото, но не подозирала, че тя продължават да се срещат.

За връзката им Николета Лозанова разбрала преди дни, когато нейни приятели споделили какви ги вършат Валери и Златка.

Не само футболистът, но и плеймейтката направила всичко възможно аферата им да остане в тайна - от една страна заради Николета, а от друга заради Георги Валентинов, с когото има връзка.

[caption id="attachment_470049" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова е смазана от предателството на дружката си[/caption]

Валери Божинов се опита да свали и Андреа, но с нея удари на камък. Въпреки настойчивостта си, футболистът не успя да оплете в мрежите си фоладжийката, която също е една от най-добрите приятелки на съпругата му.

По коренно различен начин се развиха отношенията му с Моника Валериева, която развали отношенията си с Николета Лозанова именни заради Валери.