Димитър Николов кандидат за президент на ГЕРБ?

Димитър Николов кандидат за президент на ГЕРБ?
5 (100%) 1 vote

Димитър Николов има шанс да бъде издигнат за кандидат-президент от ГЕРБ

Димитър Николов може да измести Росен Плевнелиев

Димитър Николов има шанс да бъде издигнат за кандидат-президент от ГЕРБ. Кметът на Бургас е вероятната кандидатура на управляващите за държавен глава като за това намекна лично премиерът Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че през юни ще обсъжда с Николов възможностите за президентската кампания, а засега той да си гледа кметския пост в морския град.

Димитър Николов

Димитър Николов

Думите на Борисов бяха възприети като намек, че Николов е евентуалната кандидатура на партията му за предстоящите тази година президентски избори. След като все още не е ясно дали Росен Плевнелиев ще успее да спечели доверието и съответно подкрепата им.

Борисов не пропусна и горещата тема за образователния министър и неговото нежелание да си подаде оставката, въпреки призива на лидера на ГЕРБ. Премиерът е категоричен, че все още не е решил какви точно действия да предприеме и ще изчака да приключат всички преговори за новата кандидатура, за да изкаже и своето мнение по въпроса.

„Тогава ще приема каквото ми предложат“, коментира той решението на Реформаторите да издигнат като предложение за образователен министър Меглена Кунева.

Министър-председателят напомни още, че за да има единно и силно управление е нужно не само ГЕРБ да бъдат единни, но също и Реформаторския блок. Борисов сподели още, че въпреки, че е поискал оставката на професор Танев като образователен министър, той ще го остави на работа като свой съветник, научиха от vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар