Уникално! Намериха следи от извънземни в църква

Уникално! Намериха следи от извънземни в църква
4 (80%) 4 votes

Следи от извънземни намериха в църква, учените изумени

Следи от извънземни форми на живот са намерени в църква в Сърбия. Въпреки че през 14 век, Ренесанса едва прохожда, на Балканите строгото рисуване на фрески не е така ограничено, както в западната част на Европа и благодарение на това има запазени уникални находки.

Новинарският портал Хъфингтън поуст пише, че на фреска на Христово разпятие от 1350 в манастира Високи Дечани се намира доказателство за съществуването на извънземните. Именно на фреска се виждат два странни обекти от лявата и дясната страна на Исус, пише още сръбския „Блиц“.

Любителите на конспирациите твърдят, че рисунките по фреската са всъщност космически кораби и служат, за да докажат съществуването на извънземните форми на живот. Те са убедени, че това е поредното доказателство, че извънземни са посещавали планетата и по-рано, но професор от университета в Ню Йорк смята, че това не е вярно.

Както посочва експертът по историческо изкуство, рисуването на такива странни детайли всъщност може да се обясни и с небесните тела.

„Колкото и да изглеждат странно, детайлите на фреска, те представляват нещо съвсем обикновено: луна и слънце.“, казва Денис Геранимус, италиански професор по ренесансови изкуства от отдела по история на изкуството в университета в Ню Йорк.

„Без съмнение, необичайното се крие във факта, че двете небесни тела по някакъв начин представляват“ човек на Луната“, а такива елементи често се споменават в Евангелието“ — каза още италианският професор.

Въпреки това уфолозите са убедени, че това е доказателство за извънземни форми на живот на земята, както и че доказват недвусмислено за съществуването на НЛО и посещенията им през вековете. С подобни теории са свързани и рисунките в пустинята Наска.

Фреска с извънземни е хит в нета

Фреска с извънземни е хит в нета

Скалното плато, в което са открити е обект на изследвания вече десетилетия, а наскоро специалистите откриха и още нови магнетични фигури, които никой не знае как са били създадени от древните цивилизации на Перу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Уникално! Намериха следи от извънземни в църква”

  1. Маркони

    ян. 30. 2016

    И тъй като кабели не се виждат на „космическите картинки“ – явно още тогава са ползвани безжични технологии… 😉

  2. racho

    ян. 30. 2016

    tapanari tova ne sa sledi a freski risunki

Добавете коментар