Доналд Тръмп побърка от смях нета (Снимките ще ви просълзят)

Доналд Тръмп побърка от смях нета (Снимките ще ви просълзят)
5 (100%) 2 votes

Доналд Тръмп побърка от смях мрежата с шантави прически

Доналд Тръмп е сред фаворитите за президент на САЩ, любим телевизионен и литературен герой, а от известно време и „модна легенда“. Кандидат-президентът на САЩ през последните дни участва в кампания, която го направи още по-популярен. А именно—конкурс за най-откачена прическа.

Дори антифеновете на американския милиардер, се заливат от смях при вида му с разрошен от вятъра перчем. А сравненията с животни и растения са изключително колоритни и сполучливи.

Несъмнено сравнението с кочан царевица може да се изтълкува и като признание на американците към Тръмп, че наистина е отдаден на родината. В друг колоритен кадър го сравняват с лъв—отново с разрошена грива.

Поддръжниците му приемат като комплименти подобни колажи, тъй като малко или много са свързани с американската култура. Не толкова забавни за тях обаче са сравненията с кучета, чийто фризури изглеждат като преживели буря.

Освен с домашни и екзотични любимци, Доналд Тръмп вече е сравняван и с тролове. Някои дори се забавляват да кръщават куклите на него—детски трол, скоро сигурно ще се казва Trump Troll Dolls.

Котките също не бяха пощадени, а за да постигнат най-добра прилика с бъдещия президент на САЩ, някои от тях се окичиха с перуки. Гъсеницата на един молец обаче бие всички рекорди—нейната фризура едно към едно копира тази на Тръмп.

Състоянието и милиардите на американския предприемач бяха олицетвори в негов колаж със златен фазан. Визуалната прилика също не бе забравена—а фризурата? Много е вероятно фризьорът на Доналд да се е вдъхновявал именно от това пернато.

Дългокосият заек с малко четка за коса и лак, става копие на звездата от „Стажантът“. А една от култовите физиономии на Тръмп го превърна в копие на бобър.

Доналд Тръмп стана хит в мрежата

Доналд Тръмп стана хит в мрежата

Най-новата модна тенденция, която стана и хит в мрежата, е прическата на Доналд Тръмп в стил „настръхнало ему“. Дали има прилика между двамата преценете сами. Останалите колоритни попадения можете да видите в галерията по-долу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар