Наследницата на Роман Абрамович дебела? (Каква беше, каква стана)

Гласувайте за статията

София на Роман Абрамович неузнаваема, стана фиданка

Миналата година София Абрамович трябваше да изключи своя Instagram акаунт поради многобройните критики по повод на нейния външен вид, които я заливаха буквално всеки ден. Дъщерята на Роман Абрамович понасяше зверски подигравки относно външността си, а и сравненията с мащехата й Даша Жукова, отново не бяха в нейна полза.

Въпреки че дълго време тя се опитваше да се защитава, накрая се предаде и отстъпила под лавината от негативни коментари и най-накрая е решила да направи нещо по повод своя физически вид. След като временно изчезна от социалните мрежи, младата жена се зае сериозно с грижите за себе си. Изглежда София е решила да тренира усърдно, и както е очевидно, днес е много по-доволна от постигнатите резултати от тренировките си. Затова и е решила отново да пусне свои снимки в социалните мрежи, този път обаче във Facebook.

София публикува черно-бяла фотография от плажа, на която ясно се вижда, че тя е успяла значително да намали теглото си. Само преди няколко месеца дъщерята на Роман Абрамович твърдеше, че теглото й не й пречи и че въпреки че никога няма да бъде слаба като манекенка, тя няма проблем с това. Тя продължава да отстоява позицията си, но твърди и че е решила да поработи над своето здраве.

Резултатът е, че макар да не притежава манекенски пропорции, София Абрамович изглежда в отлична форма. Дъщерята на милиардера може да се гордее с новата си визия, тъй като е в перфектен вид, отбелязват в социалните мрежи.

Дъщерята на Роман Абрамович в супер форма.

Дъщерята на Роман Абрамович в супер форма.

sofia 4

“Разбрах, че никога няма да бъда модел, но и че трябва да поработя върху здравето си“, заявила още дъщерята на руския бизнесмен Роман Абрамович. А разликата определено е очевидна, така че който и да е бил мотивът й, София днес изглежда много по-добре! И печели заслужено възхищение от страна на феновете в социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар