Слави Трифонов започва бизнес за милиони

Слави Трифонов започва бизнес за милиони
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов ще инвестира в бизнеса на Васил Божков

Слави Трифонов ще се включи в нов мащабен проект. Новото начинание на Дългия обяснява трансфера му от бТВ в Нова тв. Преди няколко дни той беше засечен да обядва с шефа на частната медия Дидие Щосел и още тогава се появиха слухове, че ще се премести в Нова тв.

Контрактът му с медията, в чийто ефир в момента се изявява, изтича тази пролет. Въпреки, че преговорите между Дългия и бТВ вече текат, те не вървят никак добре.

Причината за това е желанието на Павел Станчев да пореже шоумена, редуцирайки бюджета на шоуто му с цели 20%. Ръководството на частната телевизия оправдава решението със спад в рейтинга, но това никак не се понравило на амбициозния учиндолец. Още преди няколко месеца Дългия започнал да се оглежда за нови възможности.

Такава открил именно в съдружието си с Дидие Щосел. Телевизионният бос ще налее 10 милиона лева в нова лотарийна игра, която ще върти в ефира на Нова тв. Слави Трифонов ще бъде негов съдружник и той ще се включи с капитал от 30% от общата сума и съответно ще прибира същия процент и от печалбата.

Според запознати, още през първата година оборотът на новата лотарийна игра ще бъде 150 млн. лв, от 60 ще бъдат чиста печалба. Това означава, че Дългия ще прибере 20 млн лева само от съдружието си с Дидие Щосел, отделно от заплатата му на тв водещ.

Слави Трифонов

Слави Трифонов влиза в бизнеса на Васил Божков

Така Дългия ще се изправи в пряка конкуренция не само с водещия Захари Бахаров, но и с Васил Божков, които държи двете най-известни лотарийни игри у нас.

Годишният оборот от този бизнес на Божков възлиза на 400 милиона лева за година. Половината от сумата е неговата чиста печалба, след приспадане на разходите и сумите, които се изплащат от печелившите билети, пише Хот арена.нет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар