Митко Пайнера помрачи щастието на Джена

Митко Пайнера помрачи щастието на Джена
5 (100%) 1 vote

Митко Пайнера помрачи най-щастливият миг на Джена

Митко Пайнера помрачи най-голямото щастие в живота на Джена. Преди няколко дни изпълнителката научила, че е бременна. Сияеща от щастие, тя побързала да съобщи благата вест на най-близките си хора. Разбира се, първият човек, с когото тя решила да сподели щастието си, бил нейният любим Наско Стоев. Веднага се след това се похвалила на близките си.

Джена побързала да сподели щастието си и със своя работодател. Тя му съобщила по телефона, че ще става майка. Младата майка останала шокирана от отношението на Митко Димитров. Той заявил директно, че няма никакво намерение да търпи загуби заради нейната бременност и ще трябва да работи буквално до последно. Пайнерката останала безмълвна след казаното от него и въпреки недоволството си не обелила нито думичка.

Наско, който прави всичко за нея, също не успя да й помогне, тъй като и той е подчинен на Пайнера. Часове след като Джена научила за бременността, щастието й било помрачено от заповедта на шефа й. Тя е една от най-оборотните изпълнителки на компанията и често има по няколко участия на вечер. Вместо да се отдаде на заслужена почивка и да се наслади на бременността си, до последно тя ще трябва да ходи по участия. По ранни зори бременната Джена ще трябва да стои в задимени помещения, за да не разочарова шефа си.

Както вече стана ясно, на 22 май тя ще мине под венчилото. Тогава изпълнителката ще бъде в напреднала бременност и това е още една от причините да бърза със сватбата.

Джена

Джена и Наско очакват дете

Тържествената церемония ще се състои в имението на свекърите й в Катуница, където фамилията ще посрещне стотици гости, пише Хот арена.

Изпълнителката трескаво се подготвя за предстоящото събитие. Най-труден за нея е изборът на булчинската рокля. Джена не иска и този път да стане за резил с кичозния си стил и затова е решила да заложи на семпъл и изчистен модел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар