Азис се маха от България заради проблемите с НАП

Азис се маха от България заради проблемите с НАП
5 (100%) 1 vote

Азис е твърдо решен да емигрира от страна ни заради проблеми с данъчните

Азис смята да се установи за постоянно в Турция

Азис е твърдо решен да напусне България. Поп фолк идолът смята да емигрира от родината ни и да се установи окончателно да живее в Турция. Това разкриват негови близки, пред които ромският славей все по-често говорел, че обмисля да стегне куфарите за постоянно.

Азис смята да заживее в Турция

Азис смята да заживее в Турция

Причина за решението му са сериозните проблеми, които изпълнителят има с родните данъчни. Публична тайна е, че от НАП са погнали певеца заради неплатени данъци и след разправиите с тях, той е буквално на червено. И е изправен пред фалит.

Данъчните са му начислили над 800 хиляди лева задължения, заради които той беше принуден да обяви на търг за продан апартамента си в Драгалевци. Той обаче няма да е достатъчен, за да покрие огромната сума и може да се наложи да продаде и другия си дом, който се води на дъщеря му Рая, научиха от hotarena.net.

Одисеята на Азис с данъчните започнала още през 2009 година. Тогава стана ясно, че изпълнителят е забравил да се регистрира по ДДС, въпреки че законът го изисква за всички лица с доходи на 50 хиляди лева.

Условие, с което нито той, нито майката на детето му Галя, са били наясно.

И двамата обявиха, че са обидени, задето три години никой не ги е търсил и сега се сещат да им искат парите накуп. Затова Азис смята да се изнесе в Турция заедно с близките си, където гледат на него като на огромна звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар