Деян Донков в шок: Решението на бременната Радина Кърджилова го съсипа!

Деян Донков в шок: Решението на бременната Радина Кърджилова го съсипа!
4.5 (90%) 4 votes

Радина Кърджилова взе съдбовно решение, но този път е категорична!

Радина Кърджилова и Деян Донков ще се разделят всеки момент. Една от най-обсъжданите светски двойки вероятно ще се разпадне всеки момент. Актрисата дълго натискаше своя приятел за брак и деца, но той упорито се дърпаше.

Колегата й твърдеше, че така са си добре, но това положение изобщо не се харесвало на младата жена. Наскоро тя ще чукне тридесет лазарника и иска да има доста по-улегнал статут.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова най-сетне реши да продължи напред бед Деян Донков

Самонадеяният Деян обаче не искал да си слага брачните окови и я увещавал, че един подпис няма никакво значение за връзката им. Радина Кърджилова не мислела така и двойката има вероятност да се раздели.

Все пак брюнетката го склонила да си промени мисленето за наследник и сега двамата очакват да станат родители. Но другото условие Деян Донков упорито отказвал да го изпълни, пише Kliuki.bg.

Деян вече има едно дете и това ще е за него втора рожба. Отношенията между светската двойка въобще не са розови. Между двамата има напрежение, драми, раздели и събирания, но я има и любовта. Те обичат да спорят, често не са на едно мнение, но продължават да са заедно.

Дори се заговори упорито, че Деян често посяга на своята любима. На работата си в театъра Радина идвала понякога бушонирана, но те пазят мълчание и по тази прелюбопитна тема. Все пак, когато Радина Кърджилова и Деян участваха в „Къртицата”, той си изпусна нервите и я зашлеви доста яко.

Грозната случка бе моментално излъчена, но и след нея Радина и Деян продължиха да са си гаджета. А сега вече и ще стават мама, и татко на малко сладурче. Дали обаче Радина Кърджилова ще напусне Деян или само го плаши, не се знае.

Дори и да е предприела тази хитра женска тактика, Деян многократно е доказвал, че няма да се стресира от подобно действие. И усилията на хубавицата ще останат напразни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар