Ето я: Новата Мис Плеймейт е гаджето на Криско – Ася Капчикова! (СНИМКИ)

Ето я: Новата Мис Плеймейт е гаджето на Криско – Ася Капчикова! (СНИМКИ)
3.67 (73.33%) 3 votes

Мис Плеймейт 2016 година стана гаджето на Криско – Ася Капчикова!

Мис Плеймейт 2016 е танцьорката Ася Капчикова. 24-годишната девойка е спрягана за приятелка на рапъра Криско. За никого не е тайна тяхната връзка.

Новата знойна мадама не разкрива дали двамата делят общо легло, но пък е категорична, че си имат вземане-даване с известния певец.

Ася Капчикова

Ася Капчикова ще се срещне лично с големия Хю Хефнър

24-годишната танцьорка и модел е получила титлата, защото тялото и лицето й не е докоснато от скалпел. Сред журито бе и любимия пластичен хирург д-р Енчев, който също свидетелства, че шампионката няма набухватели по себе си.

Сред съдиите е и Мис Плеймейт 2006 година Николета Лозанова. Съдийският състав, както и интернет потребителите бяха единодушни, като посочиха за най-достоен носител на короната Ася Капчикова.

Но за разлика от други години, тазгодишната победителка получава не само корона и морално отличие, но и доста материални измерения.

На победителката й е връчен и чек за десет хиляди лева. Ася обаче заяви, че парите няма да използва за пластични операции, а ще даде на жена, която е претърпяла отстраняване на детеродните органи заради раково заболяване.

Гаджето на Криско получи приза, жадуван от десетки момичета

Гаджето на Криско получи приза, жадуван от десетки момичета

Изненадата на конкурса е още една голяма награда. Призьорката лети за Лос Аджелис, в имението на Хю Хефнър. Ася е много щастлива от тази награда, защото ще бъде в меката на зайчетата и ще се запознае лично със създателя на Плейбой.

Лентата на победителката е връчена от Николета Лозанова. Подгласнички са Анджелина Атанасова, Дилена Димитрова и Мартина Юрукова.

Криско също е щастлив, че неговото момиче спечели този конкурс. Той се радва и за голямата изненада, но малко е притеснен от срещата със стария мераклия. А и последния му хит „Наздраве” подсказва, че „вълкът козината си мени, но нрава никога”.

Затова се притеснява от стария Хю Хефнър, който продължава да е заобиколен от млади и горещи тигрици в имението си. Подозрителни обаче питат дали пръст в победата на Ася Капчикова няма самия Криско, въпреки че габровецът отрича подобно вмешателство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар