Слави Трифонов плаши със смърт Недялко Недялков

Гласувайте за статията

Слави Трифонов плаши със саморазправа издателя

Слави Трифонов праща заплашителни писма на Недялко Недялков

Слави Трифонов заплашва със смърт Недялко Недялков. Това твърди самият издател, който дори е твърдо решен да сезира прокуратурата и органите на реда заради действията на Дългия. Който изпратил две пратки с недвусмислено съдържание до офиса на Недялков.

Слави Трифонов

Слави Трифонов

Първата пристигнала в сряда, а в нея Трифонов бил поставил 20 карамфила с послание, че му ги праща в знак на обич. След което пристигнало още едно писмо, чието съдържание било пълно със закани за физическа саморазправа. Нямало никакви съмнения кой точно е подателят, тъй като и двете съобщения били написано на бланка на фирмата на Слави – „Седем осми“ и подписани лично от него.

Според Недялков пък 20-те карамфила са явна заплаха за живота му, тъй като четен брой цветя, при това карамфили, се изпращат само на погребение, не се дават на жив човек. А маниерът е мутренски, характерен за периода на ВИС 2. Стил, който е доста типичен и за самия водещ, предават от „24 часа“.

Издателят незабавно е дал писмата на органите на реда като доказателство, а в същото време е потърсил за разговор и шефа на бТВ Павел Станчев, с молба да озапти подчинения си. Станчев обаче му заявил, че няма какво да направи, тъй като Слави е буквално неконтролируем.

А причина за жестокия гняв на Трифонов към Недялков е публикация в ПИК, че водещият крие хомосексуалните си наклонности. Разгневеният слави обяви в ефир, че действително е влюбен, при това в самия Недялко. И затова и му изпраща цветята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Слави Трифонов плаши със смърт Недялко Недялков”

  1. ali

    ян. 29. 2016

    подкрепям Слави за направеното. Не може разни жълти журналисти да обиждат хората, ей така за идеята. Много време издържа да не обръща внимание на измислиците на жълтите медии.

  2. тара

    ян. 30. 2016

    правилно постъпи срещу лайномета на пеевски , все го на подбив ,и п…ко изпадна в режим на обяснения , че не е гей , всеки ден да му праща карамфили , защото поръчковите сттии и лъжи са всеки ден

Добавете коментар