Хороскоп за 29 януари, петък

Хороскоп за 29 януари, петък
5 (100%) 6 votes

Овен
Петък е успешен, но може да ви сблъска с някои неприятности. Избягвайте разправии и конфликти. Трудно ще разрешите задачи, зависещи от администрация. В контактите ви се наблюдава раздвижване, промяна. Изпъкват неизяснени обстоятелства, необходима е информация.

Телец
Енергични и в силни позиции, повечето Телци ще се радват на успех днес. Ще го имат както в деловия живот, така и в личен план. Откриват се възможности за подобряване на бюджета, за осъществяване на тайна любовна връзка. Очертават се ядове вкъщи обаче.

Близнаци
Надали сте в най-добрата си форма, но в живота ви се извършват трансформации, които първоначално винаги създават трудности. Въоръжете се с търпение и бъдете готови на компромиси. Възможни са ядове с половинката. В работата – късмет и сполука.

Рак
Хубав ден, особено по отношение на пари и любов. Ще ви върви в съдружен бизнес. По отношение на служебните дела се забелязват новости, които изглеждат благоприятни, но все още за вас обстоятелствата са неопределени. Тактично ще изчакате.

Лъв
Не е изключено да имате някои делови ядове днес, но звездите фиксират благоприятна промяна в ситуацията около вас и нищо чудно ненадейно да се осъществят желанията ви. По отношение на работата си ще получите влиятелна подкрепа, но внимавайте да не допускате грешки.

Дева
Петък ще ви затрупа с ангажименти, не са изключени и любовни неприятности за мнозина. Изпъкват силни финансови смущения, ядове от служебно естество. Бъдете въздържани и заобикаляйте разправии. Късметът ви е в контактите.

zodii-28Везни
Възможно е да бъдете огорчени от промяна в семейните отношения или да ви потискат делови проблеми. Необходимо е да внесете яснота в живота си, но не го правете с кавги. Задействайте връзките с приятелите. Освен че ще ви помогнат в професионалната област, ще осъществите и любовните си желания.

Скорпион
Въпреки някои затормозявания от лично естество, петък е много късметлийски и ще сте доволни от развитието на делата си. Бъдете сдържани и предпазливи в общуването с обкръжаващите ви, избягвайте разправии. Предвижда се голям професионален успех.

Стрелец
Петък е ползотворен, но за осъществяването на някои дела ще се наложи да изчакате и да се подсигурите с още информация. Бъдете особено предпазливи във финансовата област. Денят е много благоприятен за провеждане на контакти и професионална реализация. Избягвайте конфликти.

Козирог
Предвижда се успех, но може да ви притеснят служебни трансформации. Става дума за някои новости, които изглеждат неуточнени. Изчакайте, в скоро време обстоятелствата ще се изяснят. Вкъщи ще ви зарадват придобивки. Вероятно идват от страна на семейния партньор.

Водолей
За вас предстои приятен и пълноценен ден. Организирайте срещи с приятелите и няма да съжалявате. Ще удовлетворите емоционалните си потребности. Възможно е да разрешите и финансов проблем. Ще ви върви и в работата – напредък и придобивки.

Риби
Ще бъдете доволни от работата си днес, изпъква и любовно удовлетворение. Имате прекрасни възможности да осъществите свой нов проект, като в този смисъл главната роля е на влиятелен мъж. Впрочем такъв човек ще допринесе и за финансова реализация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар