Ваня Червенкова отново скандализира: Виж срещу кого изригна!

Ваня Червенкова отново скандализира: Виж срещу кого изригна!
5 (100%) 1 vote

Ваня Червенкова кожата си мени, но нрава май никога!

Ваня Червенкова вдигнала страхотен скандал на момиче. Ваня Червенкова така се развикала на сервитьорка в столичен ресторант, че останалите клиенти останали изумени и ошашавени.

Някои осъждат „желязната лейди”, че обноските й не отговарят на високите й претенции.

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова уж се беше кротнала, ама друг път

Други обаче твърдят, че тя е поставила на място девойката, която на няколко пъти й обърквала поръчката. „Все пак Ваня не е случайна. Тя показа, че трябва да имаш към нея уважение”, са на мнение защитниците й.

Но след като я насолила порядъчно, заради нехайното й поведение, брадърката все пак смекчила тона. Особено се разчуствала, когато сервитьорката се разплакала и няколко пъти й се извинила заради грешката.

Ваня Червенкова значително се промени не само външно, но и вътрешно. В първият сезон на ВИП Брадър тя си беше доста бойна и безкомпромисна, често влизаше в конфликт с Мира Радева. Дори нарече социоложката „пеещата готвачка”, припомнят паметливи.

Там тя се показа серт, безкомпломисна и на моменти дори жестока. Във вторият сезон на Големия брат Червенкова коренно се промени. Дори показа, че и тя има качества като толерантност, търпение, благост и смиреност.

Устата бизнес дама намери сили да се помири и дори да се сприятели с ексцентричния Евгени Минчев. Двамата бяха стигнали до съд, като бизнесдамата бе категорична, че ще съди светският пиар до дупка, заради уронване на престижа й. Но в най-известната къща богаташката показа един образ, дълбоко скрит, заради който зрителите я заобичаха.

Все пак напористата дама си е създала имидж на опасна, оправна и отракана, с която е по-добре да не влизаш в пререкания. Дори и така, коренно променена, много хора все още гледат на бизнесменката със страхопочитание.

Тези, присъствали на грозната случка в ресторанта се питат коя от двете беше истинската Ваня Червенкова. И дали има сили да се промени дотолкова, че да е такава мила и добра, когато камерите не блещукат срещу нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар