Неочаквано: Истината за Борис Солтарийски ще ви смае!

Неочаквано: Истината за Борис Солтарийски ще ви смае!
5 (100%) 1 vote

Борис Солтарийски го удари на живот, но стъжни този на жена си Аделина с ревност!

Борис Солтарийски поизостави задълженията си към дъщеричката си Ема. Таткото, заедно с половинката си Аделина отмарят от грижите си по малката, като вилнеят по нощни клубове няколко пъти в месеца.

Те са се разбрали с бабите от двете страни да поемат грижите по малката сладурана в дните, когато те ще се отдадат на развлечения и на отмора с авери по кръчмите. Тогава те се забавляват до ранни зори и след това отново се превръщат в примерни родители.

Борис Солтарийски

Борис Солтарийски е станал страшен ревнивец

Така Аделина Солтарийска и музиканта от Ку-ку бенд не само презареждат батериите и си отдъхват от натовареното си ежедневие, но могат да се срещат и с приятели. Те не са забравили навика си да се веселят, въпреки че семейството им вече се увеличи с още един член.

Борис Солтарийски не обича да щурее по нощните клубове без красивата си половинка. Аделина, която участва в един от конкурсите на Слави Трифонов, „Умна и красива” е достойна спътница на певеца.

Борис Солтарийски не е забравил старите си навици да отпуска сред приятели и пиене, но сега той е доста по-отговорен и доказва, че обича жена си. Много мъже на неговото място, а и в добавка с професията си, биха предпочели да се отпушат само в компанията на мъже и да забиват де що им падне по кръчмите, за да „презаредят фитила”.

Въпреки че имаше славата на сваляч и на опасен Дон Жуан, бек вокалът на Слави показа, че може да обича и да остане верен на половинката си. И не само това, не тя, а той е човекът в тяхната връзка, който бясно ревнува чаровната брюнетка.

Много скоро след раждането Аделина отново си възвърна топ формата и дори се впусна да се снима в поразголени фотосесии. Музикантът обаче не остана доволен от факта, че неговата съпруга ще я гледат и други мераклии по различните лъскави списания и затова й скръцнал със зъби, и дори забранил да се снима в подобни фриволни пози, изненадани са и неговите колеги.

Преди те не били виждали в подобна светлина Борис, но вероятно любовта те кара да искаш любимия човек само за себе си, без „щедро да го поделяш” с други, пък било то и само от кориците на различни шарени издания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар