Наталия Гуркова се оплака от живота си в ЮАР

Наталия Гуркова се оплака от живота си в ЮАР
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова не харесвала живота си в ЮАР

Наталия Гуркова живеела като затворничка в африканската държава

Наталия Гуркова недоволства от живота си в ЮАР. Миската за пръв път се оплака, че наглед съвършеният й живот в африканската държава далеч не е толкова перфектен. И причината за това е, че й се налага да живее буквално като затворник.

Наталия Гуркова се върна у нас

Наталия Гуркова се върна у нас

Заради твърде високата престъпност в Йоханесбург и ЮАР като цяло, Гуркова и семейството й били принудени да стоят почти през цялото време под ключ в дома си. Гуркова споделила пред близките си у нас, че в ЮАР положението с престъпността е толкова страшно, че ако човек излезе на улицата, неминуемо ще бъде ограбен.

Единственият приемлив начин за придвижване в африканската страна е чрез огромен джип, за да си гарантира безопасността. В противен случай най-много колата ви да бъде спряна на улицата и да станете жертва на грабеж.

Въобще, една от най-красивите носителки на титлата Мис България е категорична, че животът в ЮАР е като в страна от третия свят. Точно заради това тя решила да се върне обратно в родината, въпреки, че бизнесът на мъжа й Джордже е именно в африканската страна.

И заради него Гуркова от десетилетия живее там. Ако се вярва на слуховете пък нещата в семейството й от доста време не вървят и слуховете за развод зачестяват все повече, научиха от Hotarena.net. Появиха се дори спекулации, че Джордже е пред фалит и това е причината Наталия да се прибере в България.

Където за нула време си намери нов обожател.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар