Елена Йончева заченала с донорска яйцеклетка

Елена Йончева заченала с донорска яйцеклетка
5 (100%) 2 votes
52-годишната журналистка Елена Йончева заминава за Франция през февруари, за да роди там

Елена Йончева е заченала първия си плод с донорска яйцеклетка и сперматозоиди от дългогодишния си приятел Пламен в западна инвитро клиника – разкрива „Уикенд“. Както изданието първо съобщи в предишния си брой, журналистката е бременна. Оказа се, че тя не е в шестия, а в осмия месец. Тази година тя става на 52 години, което превърна новината за майчинството й в сензация.

Въпреки това Елена Йончева е в страхотна форма и напредналата бременност дори не си личи особено. Тя е стройна, стегната, а коремът й съвсем не е голям.
„По никакъв начин не може да се предположи, че е в 8-ия месец“ – категорични са хора, които са я виждали.

Столични гинеколози уточниха, че макар журналистката очивидно да е още във фертилна възраст, няма как оплождането да се случи по естествен път. На нея й е инжектирана донорска яйцеклетка, като това най-вероятно е станало във Франция или Испания, тъй като само там тази процедура е разрешена. Освен това яйцеклетката се подбира според физическите данни на бъдещата майка. Това можело да се прави и в Гърция, но Елена Йончева се въздържала от избора на клиника там.

Елена Йончева и Пламен очакват първия си наследник

Елена Йончева и Пламен очакват първия си наследник

У нас оплождането с донорска яйцеклетка става само на черно, като цената й е над 2000 лева. Така или иначе подобна процедура е на ръба на закона, затова 52-годишната журналистка е предпочела това да го направи легално в чужбина. Клиниките в Централна Европа и скандинавските страни не правят инвитро на жени без брак, затова Елена Йончева и Пламен се ориентирали към Франция и Испания. Близки на двойката твърдят, че журналистката най-вероятно ще роди в Париж, което говори, че процедурата е направена там.

Изданието припомня, че бившата изгора на Сергей Станишев се е подлагала два пъти на инвитро процедури. Преди 4 години тя забременя, отново от архитекта Пламен, но за съжаление не успя да износи бебето. А сега всичко е наред, първородният й наследник трябва да се появи на бял свят в средата на февруари. Елена Йончева вече се подготвя за заминаването си, преди да навлезе в деветия месец, защото полетът тогава е рискован.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Елена Йончева заченала с донорска яйцеклетка”

  1. Калинка

    юли 19. 2018

    5. Единствените шансове за успешна бременност при жени с изчерпан яйчников резерв са ползването на донорска яйцеклетка или собствена яйцеклетка, замразена преди настъпването на възрастовите увреждания,не знам кога са начеват тези увреждания,мислих си че след +45 годинки.За съжаление млада съм жена на 31 година и с ИЯР,Донорска яйцеклетка това ми е единствения шанс,приех вече този вариант.Изобщо не сме разглеждали клиники в България,Турция.Само Чехия и Украйна.Много бях притеснена за град Харков в Украйна само нямаше друг избор (за Biotexcom тогава още не знаехме.) Бях там при Фесков (https://doc.ua/doctor/kharkov/feskov-aleksandr) .Той както лекар носи отговорност при всеки преглед и оценява адекватно ситуацията само не в моя случай…той треперел като наркоман ,беше неадекватен,много ме уплаши.Бягах от там със очите пълни сълзи и отчаяне.

Добавете коментар