Николета Йорданова със сензационна прогноза за Преслава и Николета Лозанова

Николета Йорданова със сензационна прогноза за Преслава и Николета Лозанова
4 (80%) 2 votes

Ясновидката Николета Йорданова направи сензационна прогноза за бъдещето на Преслава

Ясновидката Николета Йорданова пророкува бъдещето на някои от известните личности у нас, сред които Николета Лозанова и Преслава. Гадателката каза за фолкаджийката, че момента е обвързана, въпреки че отрича за връзката си. Тя заяви, че човекът до Преслава е Бирмата. Николета Йорданова е категорична, че до две години пайнерката ще стане майка. Баща на детето й ще бъде човекът, с когото в момента има връзка.

Врачката направи прогноза и за Николета Лозанова. Тя заяви, че водещата на „Папараци“ вече е започнала да си плаща за това, което е причинила на Алисия. За нея каза още, че тя вече е застигната от бумеранга на съдбата. Гадателката не скри задоволството си от факта, че всичко това се случва на Ни Ло. Въпреки, че двете носят едно и също име, Николета Йорданова даде ясно да се разбере, че не таи особено добри чувства към тв водещата и дори я определи като срам за името й.

Зад красивото лице на бившата на Валери Божинов се крие същински демон, убедена е гадателката. Тя допълни, че Алисия не е само е много по-красива от нея, но и се намира на по-високо духовно ниво от нея. Ясновидката заяви, че Ни Ло е просто пара и няма нищо стойностно в нея.

Николета Йорданова

Николета Йорданова направи на пух и прах Николета Лозанова

Тя коментира и твърденията, че Лили Иванова слиза окончателно от сцената. Естрадната прима е уморена от всичко, изпаднала е в тежка депресия и се е затворила в себе си, разкри Николета Йорданова. Тя е убедена, че това ще бъде последният концерт на обичаната изпълнителка, след което тя ще се оттегли от сцената.

Гадателката сподели още, че известна личност ще претърпи инцидент с мотор, но за щастие последствията няма да са фатални, пише БЛИЦ.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар